Gebruiksaanwijzing NOKIA 808

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NOKIA 808. Wij hopen dat dit NOKIA 808 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NOKIA 808 te teleladen.


NOKIA 808 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4068 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   NOKIA 808 (4001 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NOKIA 808

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] 66 Guía Cambie o elimine una foto Seleccione la foto y Cambiar imagen o Eliminar imagen. Transmisión de una parte de una foto 1 Seleccione la foto, coloque dos dedos en la pantalla y, a continuación, sepárelos o acérquelos para recortar el área. Las aplicaciones de Office admiten las funciones más comunes de Microsoft Word, PowerPoint y Excel (Microsoft Office 2000, XP y 2003) . Recicle la caja y las guías de usuario siguiendo las normas locales de reciclaje. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NOKIA 808

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NOKIA 808 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag