Gebruiksaanwijzing NOKIA 5800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NOKIA 5800. Wij hopen dat dit NOKIA 5800 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NOKIA 5800 te teleladen.


NOKIA 5800 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2670 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   NOKIA 5800 DATASHEET (89 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NOKIA 5800

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie auf die Speicherkarte, um die Verriegelung im Steckplatz zu öffnen. [. . . ] Drücken Sie auf die Speicherkarte, um die Verriegelung im Steckplatz zu öffnen. Kamera aktivieren Drücken Sie die Kamerataste, um die Kamera zu aktivieren. Um die Zusatzkamera zu aktivieren, aktivieren Sie die Hauptkamera und wählen Sie Optionen > Zusatzkamera verwend. Wählen Sie im Programm-Manager die zu installierende Anwendung und anschließend die Option Optionen > Installieren aus. Wählen Sie in anderen Programmen die Installationsdatei aus, um die Installation zu starten. [. . . ] Wählen Sie im Programm-Manager die zu installierende Anwendung und anschließend die Option Optionen > Installieren aus. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NOKIA 5800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NOKIA 5800 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag