Gebruiksaanwijzing NOKIA 5235

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NOKIA 5235. Wij hopen dat dit NOKIA 5235 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NOKIA 5235 te teleladen.


NOKIA 5235 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2109 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NOKIA 5235

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Para anular la Para descargar las actualizaciones disponibles, seleccione selección de ciertas actualizaciones que no desee descargar, seleccione las actualizaciones de la lista. [. . . ] En la barra de herramientas, seleccione una de las opciones siguientes: Ir a infos — Para ver las suscripciones a infos actuales. En las vistas de videoclips, enlaces de transmisión y Reproducidos recientemente, hay disponibles las barras de herramientas siguientes: Enviar — enviar un videoclip o un enlace de transmisión. 163 Desvío de todas las llamadas de voz a otro número de teléfono Desvío de todas las llamadas de voz al buzón de voz — Seleccione Todas las llamadas de voz > Activar > Al buzón de voz. La restricción de llamadas afecta a todas las llamadas, incluyendo las llamadas de datos. [. . . ] Respete las limitaciones en las zonas de almacenamiento y distribución de combustible, las instalaciones químicas 176 © 2010 Nokia. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NOKIA 5235

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NOKIA 5235 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag