Gebruiksaanwijzing NIKON WC-E80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NIKON WC-E80. Wij hopen dat dit NIKON WC-E80 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NIKON WC-E80 te teleladen.


NIKON WC-E80 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (593 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   NIKON WC-E80 (920 ko)
   NIKON WC-E80 BROCHURE (535 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NIKON WC-E80

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] To prevent blurring, be sure to hold the camera firmly, or mount the camera on a tripod. Gefeliciteerd met uw aankoop van de WC-E80 groothoek converter, voor gebruik met de Nikon COOLPIX 5700 en 5400 digitale camera's. de WC-E80 vergroot de beeldhoek van het objectief , waardoor u ruimere groothoekmogelijkheden krijgt. [. . . ] COOLPIX 5700 Nadat u gecontroleerd heeft of de camera uit staat bevestigt u de UR-E8 lensadapter (apart verkrijgbaar) op de cameralens, voordat u de converter in de voorkant van de adapter bevestigt. COOLPIX 5400 Nadat u gecontroleerd heeft of de camera uit staat bevestigt u de UR-E9 lensadapter (apart verkrijgbaar) op de cameralens, voordat u de converter in de voorkant van de adapter bevestigt. Als u onderwerpen fotografeert die zich erg dicht bij de camera bevinden, kunt u de stand macro close-up gebruiken. In de macro close-up stand kan de COOLPIX 5700 opnamen maken vanaf 23 cm van het objectief tot oneindig, de COOLPIX 5400 vanaf bijna 0 cm van het objectief tot oneindig. Het wordt aanbevolen het beeld in de monitor of zoeker te bekijken of een testfoto te nemen voordat u het uiteindelijke beeld opneemt. Deze converter is bedoeld voor gebruik met de Nikon COOLPIX 5700 en 5400. Door de converter op uw camera te monteren neemt het totale gewicht van de camera toe. Om bewogen foto's te voorkomen dient u de camera stevig vast te houden, of hem op een statief te monteren. Til de camera als de converter is gemonteerd niet alleen hieraan op; hierdoor kan er schade aan het apparaat ontstaan. Overstraling kan voorkomen als er zich een erg felle lichtbron, zoals de zon, in of net buiten het beeld bevindt. Er kan vertekening optreden aan de buitenrand van foto's die zijn genomen met de converter. Het wordt aanbevolen het beeld in de monitor of zoeker te bekijken of een testfoto te nemen voordat u het uiteindelijke beeld opneemt. Plaats de voor- en achterlensdoppen als de converter niet in gebruik is. Let er op dat het soms moeilijk is de voorlensdop te verwijderen als de omgevingstemperatuur laag is. Verwijder tijdens het reinigen van de lens stof met een blaaskwastje. Als er een vingerafdruk of een andere vlek op het objectief zit, veeg deze dan voorzichtig weg met een zachte, schone katoenen doek, die even in lensreinigingsvloeistof gedoopt is. [. . . ] Een houder en beschermdoppen (voorkant en achterkant) worden als standaard accessoires bij deze converter geleverd. Aantal lenzen: Zoomratio*: Afmetingen: Gewicht: Twee elementen in twee groepen 0. * In de groothoekstand Kortste afstand van het centrale oppervlak van de converter naar het onderwerp Specificaties en uitvoering kunnen zonder voorafgaande aankondiging veranderd worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NIKON WC-E80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NIKON WC-E80 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag