Gebruiksaanwijzing NIKON WC-E24

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NIKON WC-E24. Wij hopen dat dit NIKON WC-E24 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NIKON WC-E24 te teleladen.


NIKON WC-E24 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (256 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NIKON WC-E24

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Linse des Weitwinkelvorsätze ragt hinten etwas über die Randfassung hinaus. Dank U voor de aanschaf van de WC-E24 groothoek converter voor gebruik bij de Nikon digitale camera's COOLPIX 990, 950, 800, 700, 900s en 900. [. . . ] Wanneer de WC-E24 gemonteerd is, til de camera dan niet alleen bij de adapter op, omdat dit de apparatuur kan beschadigen. Wanneer een zeer felle lichtbron zoals bijvoorbeeld de zon in het fotokader of net er buiten wordt opgenomen, kunnen "spookbeelden" optreden. Aan de randen van de met de groothoek converter genomen foto's kan mogelijk enige vervorming optreden. Wees voorzichtig dat U de lens die uit de groothoek converter steekt niet krast. Bij het schoonmaken van de lens dient U het stof met behulp van een persluchtapparaat te verwijderen. Mocht U een vingerafdruk of andere vlek op de lens krijgen, veeg hem dan voorzichtig met een zachte, schone, met een beetje pure alcohol bevochtigde doek eraf. Veeg de doek vanuit het midden met een gelijkmatige spiraalbeweging naar de rand, waarbij U ervoor moet zorgen dat alle delen van de lens goed schoon worden. Wanneer U de adapter niet gebruikt, breng de beide lensdoppen dan weer op de voor- en achterzijde aan. Wanneer de WC-E24 is aangebracht, zal de scherpstelafstand die bij handmatige scherpstelling wordt ingesteld, niet overeenkomen met de feitelijke scherpstelafstand, als gevolg van de optische eigenschappen van de WC-E24. Het verdient aanbeveling het beeld op de LCD monitor te controleren of een testfoto te maken voordat u de uiteindelijke foto maakt. Schroef de adapter voorzichtig op de cameralens (indien U de COOLPIX 700 gebruikt, dient U eerst de tussenring UR-E1 [afzonderlijk verkrijgbaar] aan te brengen voordat U de adapter monteert). Met de WC-E24 foto's maken In de groothoekstand foto's maken Het in de opnamestand selecteren van de groothoekadapterstand uit de submenu's LENS of EXTRA FUNC wijzigt de camerainstellingen automatisch, zodanig dat U foto's creëert die het meeste uit de groothoek converter halen. het onderstaande beschrijft de procedure voor het in de groothoeklensstand instellen van de camera. Raadpleeg voor informatie de bij uw COOLPIX 990, 950, 800, 700, 900s of 900 geleverde documentatie. [. . . ] Omdat de omstandigheden echter afhankelijk van de afstand en de helderheid kunnen variëren, bevelen wij U aan de foto eerst op de LCD-monitor te controleren of een proeffoto te maken, voordat U de uiteindelijke foto in het geheugen opslaat. Bij uw WC-E24 worden standaard een lenstasje, een dop voor de voorzijde en een dop voor de achterzijde geleverd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NIKON WC-E24

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NIKON WC-E24 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag