Gebruiksaanwijzing NIKON AF-S MICRO NIKKOR 60MM F-2.8G ED

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NIKON AF-S MICRO NIKKOR 60MM F-2.8G ED. Wij hopen dat dit NIKON AF-S MICRO NIKKOR 60MM F-2.8G ED handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NIKON AF-S MICRO NIKKOR 60MM F-2.8G ED te teleladen.


NIKON AF-S MICRO NIKKOR 60MM F-2.8G ED : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4960 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NIKON AF-S MICRO NIKKOR 60MM F-2.8G ED

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorg er bij tegenlichtopnamen voor dat de zon zich ver genoeg buiten beeld bevindt. Het zonlicht zou anders in het objectief kunnen vallen en brand kunnen veroorzaken. Als het zonlicht te dicht bij het beeld komt, kan dat ook brand veroorzaken. [. . . ] Van dichtbij kan er echter op zo weinig scherpgesteld worden dat het aan te raden is de scherptedieptetabel te bekijken (op pagina 152). Als uw camera een knop of hendel heeft voor scherptedieptecontrole, gebruik Afstandsdit dan om de scherptediepte van de indexlijn zoeker te controleren. Als het beeld op het matglas bijvoorbeeld een vijfde van de werkelijke grootte heeft, dan is de reproductieverhouding 1:5. Doe het volgende om met een voorafbepaalde reproductieverhouding te fotograferen: a Draai met de hand aan de scherpstelring tot het gewenste cijfer op de reproductieverhoudingsschaal naast de afstandsindexlijn staat. B Richt op het onderwerp, verander van positie door dichterbij of verderweg van het onderwerp te gaan staan, tot het beeld in de zoeker scherp wordt. Zie de tabel op pagina 152 om de juiste reproductieverhouding voor iedere scherpstelafstand te vinden. 8G ED biedt zulke sterke beeldvergroting dat zelfs de kleinste beweging tijdens de opname het beeld troebel kan maken. Zorg dat de camera op een driepootstatief staat en gebruik een kabelontspanner of afstandsbedieningskabel om de ontspanknop te bedienen. Korte werkafstand Bij hoge reproductieverhoudingen met close-upopnames, is de scherptediepte zeer klein. Om de scherptediepte te vergroten, diafragmeert u de lens en plaatst u de camera daarna voorzichtig neer om te zorgen dat het belangrijkste oppervlak van het onderwerp zich in hetzelfde gebied bevindt als de scherpstelling. De f-waarde van een objectief geeft de helderheid van het beeld aan, gevormd door het objectief dat op "oneindig" voor de opnameafstand staat. Hoe hoger de reproductieverhouding, hoe meer de helderheid van het beeld zal afnemen. De werkelijke helderheid van het beeld wordt de "effectieve f-waarde" genoemd en de belichtingscorrectiewaarde voor de verandering van de effectieve f-waarde wordt de "belichtingsfactor" genoemd. Hoe hoger de reproductieverhouding met dit objectief is, des te meer zal de helderheid van het beeld op de film (beeldsensor) afnemen en de effectieve f-waarde toenemen (de hoeveelheid licht die door het objectiefdiafragma komt, neemt af). [. . . ] Gebruik nooit thinner of benzeen om het objectief te reinigen aangezien het objectief hierdoor beschadigd kan raken en dit kan leiden tot brand of gezondheidsproblemen. Als het objectief gedurende lange tijd niet gebruikt wordt, bergt u dit op een koele, droge plaats op om schimmelvorming te voorkomen. Berg het objectief ook op uit de buurt van direct zonlicht of chemicaliën zoals kamfer of nafta. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NIKON AF-S MICRO NIKKOR 60MM F-2.8G ED

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NIKON AF-S MICRO NIKKOR 60MM F-2.8G ED zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag