Gebruiksaanwijzing NIKON AF-S DX NIKKOR 35MM F-1.8G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NIKON AF-S DX NIKKOR 35MM F-1.8G. Wij hopen dat dit NIKON AF-S DX NIKKOR 35MM F-1.8G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NIKON AF-S DX NIKKOR 35MM F-1.8G te teleladen.


NIKON AF-S DX NIKKOR 35MM F-1.8G : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2289 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   NIKON AF-S DX NIKKOR 35MM F-1.8G ANNEXE 709 (2458 ko)
   NIKON AF-S DX NIKKOR 35MM F-1.8G ANNEXE 792 (2458 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NIKON AF-S DX NIKKOR 35MM F-1.8G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let op de volgende punten bij het gebruik van het fototoestel en het objectief Indien u merkt dat er rook of een ongewone geur uit het fototoestel of het objectief komt, moet u de batterij onmiddellijk verwijderen om brandwonden te vermijden. Nadat u de stroombron hebt verwijderd of losgekoppeld, laat u het toestel nakijken door een door Nikon erkende servicedienst. [. . . ] De superieure optische prestaties en de weergavekenmerken worden gemaximaliseerd door het gebruik van een asferisch objectiefelement. Daarnaast produceert het afgeronde diafragma een zachte en aangename beeldwaas in delen van het beeld waarop niet is scherpgesteld. Breng de montage-index 6 op het objectief in een lijn met de montage-index op de camera en draai het objectief linksom totdat deze op de juiste plaats klikt. Zorg ervoor dat het objectief correct gericht is met de montage-index 6 bovenop het objectief. Houd de objectiefontgrendeling op de camera ingedrukt terwijl u het objectief rechtsom draait. Lijn de bevestigings-index voor zonnekap ( , een van beide indexen) 3 op de kap uit met de montageindex voor zonnekap 4 op het objectief en draai de kap tegen de klok in (wanneer u het objectief van het fototoestel van u wegricht) tot hij vastklikt (fig. Zorg ervoor dat de montage-index voor zonnekap wordt uitgelijnd met de instel-index voor zonnekap ( ) 2. Om het vastmaken of verwijderen van de zonnekap te vergemakkelijken, neemt u deze aan de basis vast (bij de bevestigings-index voor zonnekap) in plaats van aan de buitenste rand. Om de zonnekap op te bergen, bevestigt u deze omgekeerd op het objectief. Stel de scherpstelfunctieschakelaar van de camera in overeenkomstig de volgende tabel. Raadpleeg de Gebruikshandleiding van de camera voor meer informatie over de scherpstelmodi van de camera. Houdt de zonnekap vast bij de basis (bij de bevestigings-index voor zonnekap) en draai rechtsom, gezien vanuit het standpunt wanneer u de camera vasthoudt met het objectief weg van u gericht, om los te maken. [. . . ] Laat geen water op het objectief komen en laat het objectief niet in water vallen. Bepaalde onderdelen van het objectief zijn vervaardigd uit versterkt plastic. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NIKON AF-S DX NIKKOR 35MM F-1.8G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NIKON AF-S DX NIKKOR 35MM F-1.8G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag