Gebruiksaanwijzing NIKON AF-S DX NIKKOR 18-105MM F-3.5-5.6G ED VR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NIKON AF-S DX NIKKOR 18-105MM F-3.5-5.6G ED VR. Wij hopen dat dit NIKON AF-S DX NIKKOR 18-105MM F-3.5-5.6G ED VR handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NIKON AF-S DX NIKKOR 18-105MM F-3.5-5.6G ED VR te teleladen.


NIKON AF-S DX NIKKOR 18-105MM F-3.5-5.6G ED VR : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5358 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NIKON AF-S DX NIKKOR 18-105MM F-3.5-5.6G ED VR

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Indien u deze voorzorgsmaatregel niet in acht neemt, kan dit brand tot gevolg hebben, aangezien het objectief het zonlicht kan convergeren op een ontvlambaar voorwerp. Indien u merkt dat er rook of een ongewone geur uit het fototoestel of het objectief komt, moet u de batterij onmiddellijk verwijderen om brandwonden te vermijden. Nadat u de stroombron hebt verwijderd of losgekoppeld, laat u het toestel nakijken door een door Nikon erkende servicedienst. [. . . ] Voordat u scherpstelt, draait u aan de zoomring 5 om de brandpuntsafstand aan te passen totdat de gewenste compositie wordt weergegeven in de beeldzoeker. Indien uw camera beschikt over een voorbeeldknop of -hendel (stop-beneden), kunt u de scherptediepte zien door de zoeker van de camera. Aangezien dit scherpstelsysteem verschilt van niet-IF-objectieven, wordt de brandpuntsafstand iets kleiner bij kleinere afstanden. U kunt fotograferen wanneer de scherpstelmodus van het fototoestel is ingesteld op AF of op M. Stel de scherpstelmodus van het fototoestel in op AF-A, AF-S of AF-C en stel de A-M-modusschakelaar a van het objectief in op A. Druk de ontspanknop half in om scherp te stellen en volledig om een opname te maken. Raadpleeg uw Gebruikshandleiding voor meer informatie over de scherpstelmodi van het fototoestel. Goede resultaten met autofocus Zie "Opmerkingen over het gebruik van de groothoek of de supergroothoek van de AF Nikkor-objectieven" (P. Door vibratiereductie (VR) te activeren, kunnen langere sluitertijden (circa drie keer langer*) worden gebruikt. Nadat u de ontspanknop half hebt ingedrukt, wacht u totdat het beeld in de beeldzoeker stabiliseert alvorens u de ontspanknop verder indrukt. Als het fototoestel gepand wordt in een grote cirkel, wordt er geen compensatie uitgevoerd voor bewegingen van het fototoestel in de panrichting. Wanneer u bijvoorbeeld de camera horizontaal beweegt, worden verticale cameratrillingen onderdrukt. Opmerking: Zorg ervoor dat u de schakelaar b zo instelt dat de aanduiding precies op één lijn ligt met ON. Trillingen van het fototoestel worden verminderd wanneer de ontspanknop half wordt ingedrukt. Autofocus en manueel scherpstellen, net als het precies kadreren van het onderwerp, zijn eenvoudiger geworden omdat trillingen van het fototoestel zichtbaar door de beeldzoeker worden verminderd. Om vibratiereductie uit te schakelen, stelt u de vibratiereductie ON/OFF-schakelaar b in op OFF. Als een gevolg van de eigenschappen van vibratiereductie is het mogelijk dat het beeld in de beeldzoeker vaag wordt na het loslaten van de sluiterknop. Schakel het fototoestel niet uit of verwijder het objectief niet van het fototoestel terwijl de vibratiereductie in werking is. [. . . ] Zet het objectief nooit in een overmatig hete ruimte om schade te voorkomen. Verbindingsring SX-1 Andere accessoires zijn mogelijk niet geschikt voor gebruik met dit objectief. Raadpleeg de bijgeleverde documentatie bij de accessoires voor meer informatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NIKON AF-S DX NIKKOR 18-105MM F-3.5-5.6G ED VR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NIKON AF-S DX NIKKOR 18-105MM F-3.5-5.6G ED VR zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag