Gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR VR 10-100MM F/4.5-5.6 PD-ZOOM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR VR 10-100MM F/4.5-5.6 PD-ZOOM. Wij hopen dat dit NIKON 1NIKKOR VR 10-100MM F/4.5-5.6 PD-ZOOM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR VR 10-100MM F/4.5-5.6 PD-ZOOM te teleladen.


NIKON 1NIKKOR VR 10-100MM F/4.5-5.6 PD-ZOOM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1326 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NIKON 1NIKKOR VR 10-100MM F/4.5-5.6 PD-ZOOM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer niet in gebruik, kan de kap worden omgedraaid en gemonteerd op het objectief. Als de kap wordt omgedraaid, kan het door middel van draaien worden bevestigd en verwijderd terwijl het vlakbij de vergrendelingsmarkering wordt gehouden (— ). [. . . ] 6 Objectiefconstructie: 21 elementen in 14 groepen (inclusief 2 asferische lenselementen, 3 ED-objectiefelementen en één HRI-objectiefelement) Weergavehoek: 77°–9° 10′ Vibratiereductie: Lens-shift met behulp van voice coil motors (VCMs) Kortste scherpstelafstand: • 10 mm brandpuntsafstand: 0, 3 m vanaf filmvlak • 100 mm brandpuntsafstand: 0, 85 m vanaf filmvlak Diafragmabladen: 7 (ronde diafragmaopeningen) • フード先端を強 Nederlands Bedankt voor het aanschaffen van een 1 NIKKOR VR 10-100mm f/4. Lees voor het gebruik van dit product zowel deze instructies als de camerahandleiding aandachtig door. Opmerking: 1 NIKKOR objectieven zijn uitsluitend bedoeld voor digitale camera's die geschikt zijn voor Nikon 1 verwisselbare objectieven. De beeldhoek is gelijkwaardig aan een 35 mm formaat objectief met een brandpuntsafstand van ongeveer 2, 7 × langer. Het aanraken van de interne onderdelen van de camera of objectief kan letsel veroorzaken. In het geval van een defect moet het product alleen door een gekwalificeerd technicus worden gerepareerd. Mocht het product openbreken als gevolg van een val of ander ongeluk, verwijder de camerabatterij en/of ontkoppel de lichtnetadapter en breng het product naar een Nikon geautoriseerd servicecenter. Bemerkt u dat er rook of een andere ongebruikelijke geur uit het apparaat komt, haal dan onmiddellijk de lichtnetadapter uit het stopcontact en verwijder de camerabatterij en zorg dat u geen brandwonden oploopt. het voortzetten van de werking van het apparaat kan brand of letsel tot gevolg hebben. Breng na het verwijderen van de batterij het apparaat voor inspectie naar een Nikon geautoriseerd servicecenter. Het bedienen van elektronische apparatuur in de aanwezigheid van brandbaar gas kan een explosie of brand tot gevolg hebben. Kijken naar de zon of andere heldere lichtbron via het objectief of de zoeker kan permanent visueel letsel veroorzaken. [. . . ] Accesorios compatibles • Filtros con rosca de 72 mm Intrekbaar objectiefmechanisme Het objectief kan worden ingetrokken wanneer deze niet in gebruik is. LOCK: Het objectief schuift niet in wanneer de camera wordt uitgeschakeld, en is klaar voor gebruik direct nadat de camera wordt ingeschakeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NIKON 1NIKKOR VR 10-100MM F/4.5-5.6 PD-ZOOM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NIKON 1NIKKOR VR 10-100MM F/4.5-5.6 PD-ZOOM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag