Gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS SEMI-ELECTRONIC 40715

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS SEMI-ELECTRONIC 40715. Wij hopen dat dit MORPHY RICHARDS SEMI-ELECTRONIC 40715 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS SEMI-ELECTRONIC 40715 te teleladen.


Mode d'emploi MORPHY RICHARDS SEMI-ELECTRONIC 40715
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MORPHY RICHARDS SEMI-ELECTRONIC 40715

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Anders kunt u ernstig en zelfs dodelijk letsel oplopen en kan het apparaat worden beschadigd. Deze waarschuwingen zijn in de tekst als volgt aangeduid: Laat het netsnoer nooit in contact met hete oppervlakken komen. Laat de strijkijzer volledig afkoelen voor u hem wegzet. Wikkel het netsnoer losjes om het strijkijzer voor u hem opbergt. [. . . ] Volg de stoffengids op pagina 33 als dit niet het geval is. Test de temperatuur eerst door de zoom van het kledingstuk of een dergelijke plaats eerst te strijken. Wanneer u de regelknop van warm naar koud draait, dient u even te wachten met strijken tot het strijkijzer voldoende is afgekoeld. Voor tere weefsels, zoals zijde, wol, velours e. Kunt u het beste een strijkdoek gebruiken om glanzende plekken te voorkomen. Het controlelampje gaat knipperen om aan te geven dat het strijkijzer de juiste temperatuur nog niet heeft bereikt. Zodra de juiste temperatuur is bereikt, stopt het lampje met knipperen en hoort u een pieptoon die aanduidt dat het strijkijzer klaar is voor gebruik. U kunt dit strijkijzer ook gebruiken om droog te strijken. Zorg ervoor dat de variabele stoomregeling / op `0' is ingesteld. Afhankelijk van het te strijken kledingstuk kunt u elke temperatuurstand gebruiken. U kunt de sproeifunctie gebruiken mits er water in het reservoir zit (zie de paragraaf "Vullen'). Als u alleen droog wilt strijken, hoeft er geen water in het reservoir te zitten. Stoomkwaliteit de stoomstoot niet meer dan drie keer achter elkaar gebruiken. Houd het strijkijzer in de verticale stand tussen 1 cm en 2 cm van het te strijken kledingstuk F. druk op de stoomstootknop ¤ om verticale stoom te krijgen. Deze functie is handig voor het ontkreuken van opgehangen kledij, gordijnen, etc. Opmerking: voor een optimale kwaliteit van de stoom kunt u de stoomstoot beter niet meer dan drie keer achter elkaar gebruiken. U kunt dit doen bij het droog strijken mits er water in de tank zit. Het kan soms nodig zijn om de knop enkele malen in te drukken om de spuitpomp te vullen. Uw strijkijzer is uitgerust met een antidrupsysteem, dat voorkomt dat er water uit de zoolplaat komt als het strijkijzer te koud is. Tijdens het gebruik kan het antidrupsysteem een klikgeluid geven, vooral tijdens het opwarmen of afkoelen. Dit is normaal en geeft aan dat het systeem naar behoren functioneert. [. . . ] Veeg het apparaat schoon met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Boven uw wettelijke vastgestelde rechten uit, garandeert Morphy Richards dat dit product vanaf de datum van aankoop gedurende een periode van TWEE JAAR vrij zal zijn van materiaal- en fabricagefouten. bewaar uw kassabon als bewijs van aankoop. De producten van Morphy Richards zijn alleen bedoeld voor huishoudelijk gebruik. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MORPHY RICHARDS SEMI-ELECTRONIC 40715

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MORPHY RICHARDS SEMI-ELECTRONIC 40715 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag