Gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS PUMP ESPRESSO COFFEE MAKER 47507

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS PUMP ESPRESSO COFFEE MAKER 47507. Wij hopen dat dit MORPHY RICHARDS PUMP ESPRESSO COFFEE MAKER 47507 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS PUMP ESPRESSO COFFEE MAKER 47507 te teleladen.


Mode d'emploi MORPHY RICHARDS PUMP ESPRESSO COFFEE MAKER 47507
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MORPHY RICHARDS PUMP ESPRESSO COFFEE MAKER 47507

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze instructies en bewaar ze goed 1 Schließen Sie die Espressomaschine an die Steckdose an. 4 Schieben Sie die Dampfdüse mit dem Aufschäumer auf die Seite der Maschine. Schieben Sie die Dampfdüse Í auf die Seite der Espressomaschine. Schieben Sie die Dampfdüse Í auf die Seite der Espressomaschine. [. . . ] Plaats een voorverwarmd kopje onder de gaatjes van de filterhouder (zie J). Opmerking: Een koffiepad bevat een hoeveelheid koffie die voldoende is voor één kopje espresso. Wanneer het espressoapparaat de juiste temperatuur heeft bereikt, verschijnt het symbool op het display. Wanneer er voldoende koffie in het kopje zit, zet u de schuifknop op "OFF". Nadat u de schuifknop op "OFF" heeft gezet, blijft er nog 8 seconden lang water druppelen. Verwijder de filterhouder voorzichtig door de handgreep langzaam naar links te draaien. Om de pad uit de filter te verwijderen drukt u de filtervergrendeling fl naar voren over de rand van het filterbakje, houdt u de filterhouder ondersteboven, en tikt u de pad er voorzichtig uit (zie L). 8 Opmerking: Het is normaal dat er tijdens het opwarmen van het water af en toe symbolen op het display verschijnen en weer verdwijnen. Voor `harde' koffiepads dient u het speciale filterbakje voor `harde' pads  te gebruiken. Voor `zachte' pads dient u het filterbakje voor 1 kopje , , te gebruiken 1 Plaats het desbtreffende filterbakje voor `harde' pads  of `zachte' pads , , in de filterhouder (zie M). Haal de espressopad uit de verpakking (zie N). Plaats de pad in het filterbakje in de filterhouder . Zorg dat het flapje niet uitsteekt bij de filterhouder (zie O). Opmerking: Als er een stukje van de pad of het flapje bij de filterhouder uitsteekt, wordt de filterhouder niet goed afgesloten. dit is van invloed op het functioneren van het apparaat en de kwaliteit van uw koffie. 4 Plaats de filterhouder op de percolatorkop fi met de handgreep naar links. Houd de filterhouder vlak tegen de percolatorkop aangedrukt, en draai de handgreep zo ver mogelijk naar rechts (zie I). 10 Wanneer het symbool op het display verschijnt, is het apparaat klaar om een volgend kopje te maken. Opmerking: Het is normaal dat er tijdens het opwarmen van het water af en toe symbolen op het display verschijnen en weer verdwijnen. Met de opschuimer maakt u eenvoudig melkschuim voor cappuccino. controleer of de koffie/stoomschuifknop op `uit' staat. 1 Verwijder de filterhouder voordat u het stoompijpje gaat gebruiken. [. . . ] Naam van het product Typenummer, zoals aangegeven aan de onderkant van het apparaat. Serienummer, zoals aangegeven aan de onderkant van het apparaat. Wanneer het apparaat is vervangen tijdens de garantieperiode (2 jaar), loopt de garantie voor het nieuwe product vanaf de originele aankoopdatum. Daarom is het belangrijk dat uw aankoopbewijs of factuur de originele aankoopdatum vermeldt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MORPHY RICHARDS PUMP ESPRESSO COFFEE MAKER 47507

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MORPHY RICHARDS PUMP ESPRESSO COFFEE MAKER 47507 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag