Gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS KITCHEN MACHINE 48955

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS KITCHEN MACHINE 48955. Wij hopen dat dit MORPHY RICHARDS KITCHEN MACHINE 48955 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS KITCHEN MACHINE 48955 te teleladen.


Mode d'emploi MORPHY RICHARDS KITCHEN MACHINE 48955
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   MORPHY RICHARDS KITCHEN MACHINE 48955 (362 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MORPHY RICHARDS KITCHEN MACHINE 48955

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lave todas las partes antes del primer uso, consulte las instrucciones de limpieza en la página 10. Belangrijke veiligheidsinstructies Elektrische vereisten Functies Apparaat uitpakken en eerste gebruik De hulpstukken van de mixer en hun toepassing De mixer gebruiken De staafmixer gebruiken Reinigen Belangrijke tips Uw garantie De internationale Centra van de Dienst 45 45 46 47 47 47 48 52 52 52 120 Veiligheid Wacht tot de hulpstukken niet meer draaien voor u de kop van de mixer omhoog brengt. Bediening Laat de mixer nooit langer dan 10 minuten werken; hij zou oververhit raken waardoor een beveiliging in werking treedt. Schakel de mixer uit en laat hem gedurende 3 minuten afkoelen. [. . . ] Pas de snelheid van de mixer indien nodig aan. 1 Draai het spatscherm tot de opening naar u gericht is, om tijdens het mixen ingrediënten te kunnen toevoegen. Schakel de mixer uit en trek de stekker uit het stopcontact. Draai de ontgrendelknop in de ontgrendelde stand en breng de mixerkop omhoog C. Duw het hulpstuk omhoog, draai het rechtsom en trek het omlaag om het hulpstuk te verwijderen D. WAARSCHUWING Om verwondingen te voorkomen, dient u uw handen en ander keukengerei uit de kan te houden terwijl het voedsel wordt gemengd. Gebruik de blender voor soepen, dranken, mayonaise, broodkruim en biscuitkruim en om noten te hakken. 1 De mixerkop moet omlaag staan en er mogen geen hulpstukken in de mixerkop zitten. Plaats het deksel en de vuldop op de kan en draai rechtsom om te vergrendelen F. Verwijder het uitgangsdeksel met twee handen E. Plaats de blender op de uitgang en draai rechtsom om te vergrendelen G. Zie "Welke snelheid gebruiken". Om de blender te verwijderen, draait u hem linksom en neemt u hem weg. Laat geen ingrediënten in de blender achter voor of na de verwerking. overschrijdt nooit het maximale volume van 1 liter. Wanneer u mayonaise maakt, doet u alle ingrediënten ­ behalve de olie ­ in de blender. Terwijl de machine draait, verwijdert u de vuldop en voegt u langzaam en gelijkmatig olie toe. Wanneer u voedsel met een felle kleur (bijv. wortelen) verwerkt , kunnen de plastic onderdelen van het apparaat verkleuren. U kunt deze onderdelen reinigen met slaolie. Selecteer bij het mengen en snijden van zachte ingrediënten een lage snelheid en verhoog die zonodig om de gewenste consistentie te verkrijgen. Kies een hogere snelheid voor het snijden of mengen van harde ingrediënten. [. . . ] Gebruik de stamper om het voedsel langs de buis omlaag te duwen; hiervoor is geen kracht vereist. Schakel de mixer uit en trek de stekker uit het stopcontact. verwijder een deel van de ingrediënten om de belasting te verminderen. Laat de machine gedurende 3 minuten afkoelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MORPHY RICHARDS KITCHEN MACHINE 48955

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MORPHY RICHARDS KITCHEN MACHINE 48955 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag