Gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS HAND MIXER 48954

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS HAND MIXER 48954. Wij hopen dat dit MORPHY RICHARDS HAND MIXER 48954 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS HAND MIXER 48954 te teleladen.


Mode d'emploi MORPHY RICHARDS HAND MIXER 48954
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   MORPHY RICHARDS HAND MIXER 48954 (166 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MORPHY RICHARDS HAND MIXER 48954

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Daarnaast geven we u nog de volgende essentiële veiligheidstips. Veiligheid Gebruik de mixer niet langer dan 6 minuten achter elkaar (met 2 kloppers) of niet langer dan 2 minuten achter elkaar (met deeghaken). Laat het apparaat 10 minuten afkoelen voor u het weer gebruikt. Bediening De deeghaak met de groef past in het correcte gat van de mixer. [. . . ] Zet het apparaat uit door de snelheidsregelaar op 0 te zetten. Om de kloppers en deeghaken te verwijderen, plaatst u de mixer op zijn motorhuis en drukt u met beide handen op de bovenste helft van de ontgrendelknop aan de voorzijde van de mixer B. verwijder de klopper of deeghaken voorzichtig. BELANGRIJK: Gebruik de mixer niet langer dan 6 minuten achter elkaar (met 2 kloppers) of niet langer dan 2 minuten achter elkaar (met deeghaken). Laat het apparaat daarna 10 minuten afkoelen voor u het weer gebruikt. Wanneer uw stopcontacten niet geschikt zijn voor de stekker van dit apparaat, dient de stekker te worden verwijderd en vervangen door een aangepaste stekker. Waarschuwing: De stekker die van het netsnoer wordt gehaald, dient te worden vernietigd. Een stekker met ongeïsoleerde draden kan erg gevaarlijk zijn wanneer deze in een stroomvoerend stopcontact wordt gestoken. Wanneer u werkt met vloeistoffen, gebruikt u best een lage snelheid om spatten te verkomen. Houd de beker met de vloeistof goed vast. Als u deeg maakt, dient u eerst de droge ingrediënten, zoals olie, vet of boter, gedurende ca. 30 seconden in stand 5 te mengen met de klopper, tot er broodkruimels ontstaan. Schakel dan over naar deeghaken en voeg geleidelijk water bij terwijl u in stand 5 werkt. Boven uw wettelijke vastgestelde rechten uit, garandeert Morphy Richards dat dit product vanaf de datum van aankoop gedurende een periode van TWEE JAAR vrij zal zijn van materiaal- en fabricagefouten. bewaar uw kassabon als bewijs van aankoop. Wij zullen u om deze gegevens vragen als het apparaat defect raakt. Deze nummers vindt u op de onderzijde van het product. WAARSCHUWING Zet de mixer uit en trek de stekker uit het stopcontact. 1 · Bepaal welke accessoire u gaat gebruiken. Gebruik de kloppers om te mengen en kloppen en voor het opschuimen van vloeistoffen en mengsels. Steek het uiteinde van de klopper of deeghaak in een van de gaten voor de accessoires in het motorhuis. De deeghaak met de groef past in het gat met de huls op de mixer A. [. . . ] Op het einde van zijn levensduur mag een elektrisch product niet worden meegegeven met het gewone huisvuil. Laat het product recycleren als deze mogelijkheid voorzien is. Vraag bij uw lokale overheid of in uw winkel waar u daarvoor terecht kunt. De producten van Morphy Richards zijn alleen bedoeld voor huishoudelijk gebruik. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MORPHY RICHARDS HAND MIXER 48954

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MORPHY RICHARDS HAND MIXER 48954 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag