Gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS HAND BLENDER 48959

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS HAND BLENDER 48959. Wij hopen dat dit MORPHY RICHARDS HAND BLENDER 48959 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS HAND BLENDER 48959 te teleladen.


Mode d'emploi MORPHY RICHARDS HAND BLENDER 48959
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   MORPHY RICHARDS HAND BLENDER 48959 (183 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MORPHY RICHARDS HAND BLENDER 48959

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik het apparaat nooit wanneer het snoer of de stekker is beschadigd, wanneer het apparaat slecht functioneert of wanneer het op enige wijze is beschadigd. het stroomsnoer mag niet worden vervangen. Neem contact op met Morphy Richards voor advies. Gebruik alleen de accessoires of gereedschappen die zijn aanbevolen of verkocht door Morphy Richards. [. . . ] U kunt deze onderdelen reinigen met slaolie. Selecteer bij het mengen van zachte ingrediënten een lage snelheid en verhoog die zonodig om de gewenste consistentie te verkrijgen. Kies een hogere snelheid voor het mengen van harde ingrediënten. Als u de staafmixer gebruikt, beweegt u de staafmixer eerst op en neer in de ingrediënten. Op die manier worden alle ingrediënten in het mes getrokken. Zet deze beweging verder tot het mengsel de gewenste consitentie heeft. Neem de voorzijde van de staafmixer niet uit het mengsel om spatten te voorkomen. WAARSCHUWING Zet de staafmixer uit en trek de stekker uit het stopcontact. De staafmixer kan aan de wand worden bevestigd voor handige opslag C. WAARSCHUWING Boor nooit in de muur dichtbij elektriciteitskabels of gas- of waterleidingen. 1 Zorg voor een geschikte plaats op een muur of kast waar de staafmixer opgehangen kan worden. Voor bevestiging aan een stenen muur gebruikt u een geschikt betonboortje en boort u 25 mm diep. Als u de staafmixer aan een houten oppervlak of een kast hangt, moet u eerst een gat van 2 mm voorboren of een els gebruiken. Met deze staafmixer kunt u alles - van soep tot chocolademousse en ijsschilfers - snel en zonder moeite bereiden. U kunt de staafmixer met de maatbeker of een steelpan gebruiken. Staafmixervoet Ontgrendelknop Motorhuis Turboknop Aan/Uit-knop Snelheidsregeling Beugel voor wandbevestiging Schroeven en pluggen voor wandbevestiging x2 , Maatbeker met opbergdeksel B Reinig de staafmixer voor het eerste gebruik met een vochtige doek. Zet de staafmixervoet op het motorhuis en klik hem vast A. Steek de staafmixervoet in het te malen voedsel, kies de gewenste snelheid voor uw voedsel met de snelheidsregeling en druk op de aan/uit-schakelaar B. laat de aan/uit-schakelaar los om het mengen te onderbreken. Trek na gebruik de stekker uit het stopcontact en verwijder de staafmixervoet door op de ontgrendelknop te drukken en de staafmixervoet voorzichtig weg te nemen. spoel de staafmixervoet met koud water. Als er spatten op het motorhuis terechtgekomen zijn, veegt u ze af met een vochtige doek. [. . . ] Op het einde van zijn levensduur mag een elektrisch product niet worden meegegeven met het gewone huisvuil. Laat het product recycleren als deze mogelijkheid voorzien is. Vraag bij uw lokale overheid of in uw winkel waar u daarvoor terecht kunt. De producten van Morphy Richards zijn alleen bedoeld voor huishoudelijk gebruik. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MORPHY RICHARDS HAND BLENDER 48959

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MORPHY RICHARDS HAND BLENDER 48959 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag