Gebruiksaanwijzing MITSUBISHI POCKETBOOK EXPRESS QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MITSUBISHI POCKETBOOK EXPRESS. Wij hopen dat dit MITSUBISHI POCKETBOOK EXPRESS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MITSUBISHI POCKETBOOK EXPRESS te teleladen.


MITSUBISHI POCKETBOOK EXPRESS QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4383 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   MITSUBISHI POCKETBOOK EXPRESS PRODUCT INFORMATION (446 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MITSUBISHI POCKETBOOK EXPRESSQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Este pictograma estará colocado en las partes de la máquina en las que existe riesgo de electrocución. Este pictograma estará colocado en las partes de la máquina en las que existe riesgo de electrocución. Het apparaat is ontworpen voor standaardwerking met 220-240 V AC; 60/50 Hz; 3 - 2, 8 A. [. . . ] De gebruikte batterijen moeten als afval worden verwijderd conform de geldende normen. Houd de batterijen uit de buurt van alle intense warmtebronnen (zon, vlammen. We bevelen aan enkel reserveonderdelen en kits met consumptieartikelen te gebruiken die door de fabrikant worden geleverd (papierrollen, lijmrollen, inktlinten, fluorescentielampen. Deze onderdelen voldoen aan strenge normen en zijn zeer zorgvuldig getest om de beste kwaliteit te garanderen. We bevelen het dragen van handschoenen aan voor elke technische interventie in het apparaat, om te vermijden dat u zich zou verwonden aan de scherpe randen. Alle kleppen en kappen moeten gesloten zijn tijdens het gebruik van de machine. Gebruik enkel de door de fabrikant meegeleverde netkabel of een kabel die voldoet aan de reglementering van uw land. Het uitpakken en de installatie van het apparaat moet gebeuren door een door de fabrikant erkend technicus. Daarbij moet de procedure worden gevolgd die is beschreven in de handleiding voor uitpakken en installatie. > Het apparaat moet worden geïnstalleerd op een platte, stabiele, hard en droge vloer. > Bij het schoonmaken van de ruimte mag er geen water onder het apparaat stromen of daar een plas vormen. > Het apparaat nooit blootstellen aan direct zonlicht, zelfs niet doorheen een venster. > Laat voldoende ruimte voor het gebruik van de machine (openen van de voorklep, aansluitingen achteraan. > Het apparaat moet worden geïnstalleerd in de buurt van een elektrische stekker met aarding. [. . . ] Wacht altijd 10 seconden vooraleer het apparaat opnieuw in te schakelen. Werkingssnelheid: 1 pagina per 35 seconden (4 tot 10 minuten voor 1 album, volgens het aantal pagina's) · Capaciteit: 30 photobooks van 20 pagina's, dit komt overeen met de capaciteit van één week (3 albums/dag) zonder het opnieuw moeten laden van consumptieartikels. De fabrikant behoudt zich het recht voor de apparaten en dit document te wijzigen zonder voorafgaande waarschuwing. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MITSUBISHI POCKETBOOK EXPRESS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MITSUBISHI POCKETBOOK EXPRESS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag