Gebruiksaanwijzing METRONIC 495308 QUICK GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing METRONIC 495308. Wij hopen dat dit METRONIC 495308 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing METRONIC 495308 te teleladen.


Mode d'emploi METRONIC 495308
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding METRONIC 495308QUICK GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL - UNIVERSELE AFSTANDSBEDIENING 3 in 1 VOORWOORD Wij bedanken u om een universele afstandsbediening Métronic gekozen te hebben en zijn overtuigd die zij u gehele tevredenheid zal geven. 5V AAA (niet geleverd) in de met het oog hierop voorziene plaats gezet te hebben, zult u uw afstandsbediening voor elk te bepalen soort apparaat kunnen plaatsen. [. . . ] Het controlelampje blust zich definitief na ingegaan te zijn 4de becijfert. Als het controlelampje twee keer vervolgens blijft aangestoken flikkert, gaat tot de volgende code over. 5 - Leidt de afstandsbediening naar uw televisie en probeert de hoofdfuncties (verandering van keten, regelen volume. 6 - Als de afstandsbediening de televisie niet juist beheert, de procedure (vanaf 3) met de volgende code Merk opnieuw beginnen. Als de afstandsbediening de televisie juist beheert, wordt de installatie beëindigd. Als geen enkele code tevredenheid geeft, gaat tot het automatische onderzoek over. b - Installatie per automatische opzoek 1 - Steek uw televisie aan. Aangezien het opzoek een enige tijd kan nemen (van enkele minuten aan een kwartier), neem plaats comfortabel voor uw televisie. 2 - druk op de toets SET, vervolgens, deze ingeslagen toets SET handhavend, druk op de toets TV gedurende enkele sec, totdat het controlelampje zich aansteekt. Laat beide toetsen vrij, het controlelampje blijft aangestoken. [. . . ] Dank zij zijn bescherming in een intern geheugen, kunt u de batterijen veranderen zonder uw regelen te verliezen. Biorc pod uwag fakt, e proces automatycznego wyszukiwania moe potrwa jaki czas (od kilku do 15 minut), naley zaj wygodn pozycj przed telewizorem. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING METRONIC 495308

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding METRONIC 495308 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag