Gebruiksaanwijzing METRONIC 495016 QUICK GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing METRONIC 495016. Wij hopen dat dit METRONIC 495016 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing METRONIC 495016 te teleladen.


Mode d'emploi METRONIC 495016
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding METRONIC 495016QUICK GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze stopcontactenblok laat toe de voeding van de toestellen af te schakelen wanneer de televisie in stand-by is, en dit dankzij de 5 stopcontacten die zich afschakelen wanneer de televisie in stand-by is (genoteerd ECO op de achterzijde). [. . . ] Extreem voorbeeld : In het geval van een kleine televisie aangesloten aan machtige Hi-Fi keten, het uitschakelen van de kleine televisie zal niet genoeg zijn om alle toestellen uit te schakelen. Raadgeving voor gebruik : als je een registrering wil plannen in de nacht van een film of dergelijke, dan moet het registreerapparaat aangesloten worden op één van de stekkers die constant stroom heeft . B Controlelamp (blauw) : Bewijs dat er een signaal ontvangt wordt van een afstandsbediening. A Infrarood receptor : Krijgt het signaal van een afstandsbediening en « wekt » het D Beschermingsdiode tegen overspanning (rood) geeft aan dat de functie van H Coax stekkers : voor de kabels van antennen aan te sluiten. J Terustelbare stroomonderbreker: Zet zich automatisch in gang wanneer de intensiteit 16A overschrijdt. k Laat de schakeling van de infrarode verlengkabel toe. Te gebruiken wanneer de Control Power stopcontactenblok moeilijk bereikbaar is en/of de infrarode receptor onbereikbaar is. L Ethernet ingang en telefoon ingang : bescherming voor netwerken of telefoon lijnen. [. . . ] Laat deze toestellen door de verdeler terugnemen of meld bij uw gemeente voor de mogelijke ophaal van deze. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING METRONIC 495016

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding METRONIC 495016 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag