Gebruiksaanwijzing METRONIC 480190 QUICK GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing METRONIC 480190. Wij hopen dat dit METRONIC 480190 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing METRONIC 480190 te teleladen.


Mode d'emploi METRONIC 480190
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding METRONIC 480190QUICK GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ALGEMEEN : Wij danken u deze USB digitale koptelefoon te hebben gekocht en zijn ervan overtuigd dat u daarmee tevreden zult zijn. [. . . ] Na enkele seconden krijgt u een bericht dat de installatie afgelopen is. - De insteking van de zender in de USB poort onactiveert automatisch de analoge uitgang van het geluidskaart. - Als de zender geluid doorstuurt, de blauwe lampje knippert - De koptelefoon werkt met 2 batterijen (2 batterijen AAA(LR6) alcalines 1, 5V zijn mee geleverd). Toch raden wij u aan herlaadbare Ni-MH batterijen te gebruiken. Eens leeg, de (herlaadbare) batterijen nooit weggooien met de huisvuil. Gelieve deze laatste terug te brengen waar u deze gekocht heeft. - De batterij ruimte open doen (OPEN) en steek de batterijen erin volgens polariteiten. Sluit af de batterijruimte - Om oorbeschadiging te vermeiden, de schakelaar op ON positie zetten en de volume op zijn laagste regelen. [. . . ] - Om het bereik van de zender te vergroten, kunt u hem hoger plaatsen dankzij een USB verlengkabel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING METRONIC 480190

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding METRONIC 480190 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag