Gebruiksaanwijzing MEDION MD 86064

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION MD 86064. Wij hopen dat dit MEDION MD 86064 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION MD 86064 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION MD 86064
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION MD 86064

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd rekening met de voorschriften op het apparaat en in de gebruiks-aanwijzing. Indien u het apparaat verkoopt of aan derden geeft, voeg er dan ook steeds deze gebruiksaanwijzing en het garantiebewijs bij. correct gebruik Het apparaat dient om beelden digitaal vast te leggen. [. . . ] Spoel in geval van contact met batterij-zuren de betreffende lichaams-delen onmiddellijk overvloedig met zuiver water en raadpleeg onmiddellijk een arts. -4- NL Gooi de batterij niet in een brandend vuur, vermijd kortsluiting en haal de batterij niet uit elkaar. Stel de batterij nooit bloot aan overmatige warmte, zonlicht, vuur en dergelijke!Verwijder de batterij indien u het apparaat gedurende een lange periode niet gebruikt. Verwijder een uitgelopen batterij onmiddellijk uit het apparaat. Maak de contacten schoon voordat u een nieuwe batterij plaatst. de batterijzuren kunnen corrosie veroorzaken!Verwijder ook een lege batterij uit het apparaat. -5- NL Voorzorgsmaatregelen Bewaar de camera op een droge plaats. Houd de camera uit de buurt van apparaten die een sterk elektromagnetisch veld opwekken, zoals bijvoorbeeld elektromotoren. Sterke elektromagnetische velden kunnen ertoe leiden dat het apparaat niet meer goed functioneert of kunnen de gegevensopslag verstoren. Gebruik of bewaar de camera niet in het zonlicht of bij een hoge temperatuur. Een dergelijke belasting kan ertoe leiden dat de batterij uitloopt of dat de behuizing wordt vervormd. Indien u het apparaat snel van een koude omgeving naar een warme omgeving of omgekeerd verplaatst, kan dit condensvorming aan de buiten- of binnenkant van het apparaat veroorzaken. Om condensvorming te vermijden, plaatst u het apparaat in de beschermhoes of een plastic tas voordat u -6- NL het blootstelt aan een snelle temperatuursverandering. Laat het apparaat niet vallen Hevige schokken of trillingen die ontstaan wanneer het apparaat valt, kunnen ertoe leiden dat het apparaat niet meer naar behoren functioneert. [. . . ] Druk op de navigatietoetsen / om video’s en foto’s in 9 miniatuurbeelden weer te geven. Druk op de navigatietoetsen om snel terug of vooruit te spoelen. Druk op de toets MODE om een video in slow motion af te spelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION MD 86064

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION MD 86064 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag