Gebruiksaanwijzing MEDION MD 81342

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION MD 81342. Wij hopen dat dit MEDION MD 81342 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION MD 81342 te teleladen.


MEDION MD 81342 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (724 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION MD 81342

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 10 Nostalgische radio MD 81342 3 Nostalgieradio MD 81342 NL. book Seite 4 Donnerstag, 21. September 2006 3:22 15 Veiligheidsadviezen Over deze handleiding Lees de veiligheidsinstructies goed door voordat u het apparaat in gebruik neemt. [. . . ] De draaischakelaar voor het volume is tegelijkertijd de aan/uit-schakelaar. U kunt het apparaat inschakelen door de draaischakelaar voorbij de weerstand naar rechts te draaien. U kunt het apparaat uitschakelen door de draaischakelaar voorbij de weerstand naar links te draaien. Optie: Oortelefoon aansluiten Op de achterzijde van het apparaat vindt u de oor-/ hoofdtelefoonaansluiting (PHONES). Sluit een oor-/hoofdtelefoon aan met een 3, 5 mm klinkstekker (niet meegeleverd). Zet het volume op het laagste niveau voordat u de koptelefoon opzet! 6 Nostalgieradio MD 81342 NL. book Seite 7 Donnerstag, 21. September 2006 3:22 15 BEDIENING Werking van radio Antenne Voor de ontvangst van FM-zenders beschikt het apparaat over een aangesloten binnenantenne. Neem voor de FM-ontvangst de telescoopantenne uit de houder, trek de antenne uit en draai deze in de richting met de beste ontvangst. Stel het apparaat zodanig op dat u een zo goed mogelijke middengolfontvangst hebt. Radiozenders instellen Kies met de bandselectieschakelaar de frequentieband FM of AM (middengolf). Stel met het draaiwiel TUNING aan de zijkant van het apparaat de gewenste zender in. FM-zenders kunt u instellen aan de rechterkant van de schaal (in het frequentiebereik van 87, 5 tot 108 MHz) Middengolfzenders kunt u instellen aan de linkerkant van de schaal (in het frequentiebereik van 520 tot 1630 KHz) FM-bandfrequentie AM-bandfrequentie Op de laatste pagina van deze handleiding kunt u de frequenties van uw favoriete zenders noteren zodat u ze later gemakkelijker kunt terugvinden. Nostalgische radio MD 81342 7 Nostalgieradio MD 81342 NL. book Seite 8 Donnerstag, 21. [. . . ] Informeer naar de mogelijkheden voor een milieuvriendelijke en adequate afvoer als afval. Nostalgische radio MD 81342 9 Nostalgieradio MD 81342 NL. book Seite 10 Donnerstag, 21. September 2006 3:22 15 Technische gegevens Stroomvoorziening Spanning: Uitgangsvermogen: 230 V ~ 50 Hz 2 Watt RMS Radio FM-band: MW-band: 87, 5 - 108 MHz 520-1630 KHz Aansluitingen Hoofdtelefoonaansluiting: AUX IN: 3, 5 mm klinkstekker tulpaansluitingen rood/wit Technische wijzigingen voorbehouden. 10 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION MD 81342

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION MD 81342 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag