Gebruiksaanwijzing MEDION MD 81342

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION MD 81342. Wij hopen dat dit MEDION MD 81342 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION MD 81342 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION MD 81342
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION MD 81342

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 10 Nostalgische radio MD 81342 3 Nostalgieradio MD 81342 NL. book Seite 4 Donnerstag, 21. September 2006 3:22 15 Veiligheidsadviezen Over deze handleiding Lees de veiligheidsinstructies goed door voordat u het apparaat in gebruik neemt. [. . . ] Neem bij storingen contact op met ons Service Center of een ander deskundig reparatiebedrijf. Nostalgische radio MD 81342 5 Nostalgieradio MD 81342 NL. book Seite 6 Donnerstag, 21. September 2006 3:22 15 Bediening Inschakelen/uitschakelen - Volume Steek de stekker van het netsnoer in een stopcontact (230 V ~ 50 Hz). De draaischakelaar voor het volume is tegelijkertijd de aan/uit-schakelaar. U kunt het apparaat inschakelen door de draaischakelaar voorbij de weerstand naar rechts te draaien. De bedrijfsindicator gaat blauw branden. Tegelijkertijd stelt u hiermee via de draaischakelaar het volume in. U kunt het apparaat uitschakelen door de draaischakelaar voorbij de weerstand naar links te draaien. Optie: Oortelefoon aansluiten Op de achterzijde van het apparaat vindt u de oor-/ hoofdtelefoonaansluiting (PHONES). Sluit een oor-/hoofdtelefoon aan met een 3, 5 mm klinkstekker (niet meegeleverd). De luidspreker wordt dan automatisch uitgeschakeld. Zet het volume op het laagste niveau voordat u de koptelefoon opzet! 6 Nostalgieradio MD 81342 NL. book Seite 7 Donnerstag, 21. September 2006 3:22 15 BEDIENING Werking van radio Antenne Voor de ontvangst van FM-zenders beschikt het apparaat over een aangesloten binnenantenne. Neem voor de FM-ontvangst de telescoopantenne uit de houder, trek de antenne uit en draai deze in de richting met de beste ontvangst. [. . . ] Gebruik geen chemische oplos- en schoonmaakmiddelen omdat deze het oppervlak van het apparaat en/of de teksten kunnen beschadigen. Verpakking opruimen Uw apparaat bevindt zich in een verpakking ter bescherming tegen schade bij het transport. Verpakkingen zijn grondstoffen en kunnen worden hergebruikt of terug worden gebracht in de grondstoffenkringloop. Apparaat opruimen Gooi het apparaat aan het einde van de levensduur in geen geval weg bij het gewone huisvuil. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION MD 81342

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION MD 81342 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag