Gebruiksaanwijzing MEDION MD 15172 ROGRAMVARAN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION MD 15172. Wij hopen dat dit MEDION MD 15172 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION MD 15172 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION MD 15172
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION MD 15172ROGRAMVARAN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd elektrische apparaten buiten bereik van kinderen Kinderen zien niet de gevaren van elektrische apparaten. Bewaar daarom ook de batterijen buiten bereik van kinderen. Als een batterij is ingeslikt moet direct medische hulp worden ingeroepen. Het apparaat is geschikt voor gezonde, volwassen personen. [. . . ] Druk, terwijl het apparaat is uitgeschakeld (het display is donker) op de toets . Druk herhaaldelijk of langere tijd op M om de maand in te stellen. Druk herhaaldelijk of langere tijd op M om de dag in te stellen. Het uur knippert met de extra indicatie "AM" (uren van 00:00 tot 11:59 uur) of "PM" (uren van 12:00 tot 23:59 uur). Op het display wordt nu kort de tekst OFF weergegeven voordat het apparaat wordt uitgeschakeld. Meet elke dag en steeds op hetzelfde tijdstip thuis de bloeddruk!De vastgelegde meetwaarden moeten voor interpretatie worden voorgelegd aan een arts. De via de pols gemeten bloeddruk kan afwijken van de bloeddruk die via de bovenarm wordt gemeten. Aangezien de positie van de meting en de sterkte van de bloedvaten in pols en bovenarm verschillen, kunnen ook de waarden enigszins van elkaar verschillen. In veel gevallen kan het verschil bij gezonde personen +/ 10 mmHg van de systolische en diastolische bloeddruk bedragen. Voer niet binnen 30 minuten na een lichamelijke inspanning of een wisseling van de omgevingstemperatuur (bijv. Die polsmanchet moet rond de linkerpols worden aangebracht. Als het niet mogelijk is een meting rond de linkerpols uit te voeren, meet u rond de rechterpols. Zorg er dan voor dat het klittenband van de manchet zich aan de buitenkant bevindt. Breng de polsmanchet zodanig aan dat deze ca. Trek de manchet vast aan en wikkel de manchet naar boven af, zodat er geen opening overblijft tussen manchet en pols. Tijdens het naar boven wikkelen houdt u met uw duim de afdekking van de manchet op zijn plek. Volg bij het afwikkelen van de manchet de vorm van de pols en sluit het klittenband. Als de manchet niet vast genoeg zit, wordt de druk groter en wordt de pols gevoelloos. Ga voordat u een bloeddrukmeting uitvoert comfortabel maar rechtop op een stoel zitten. Haal vijf of zesmaal diep adem en ontspan u. Leg uw ellenbogen op de tafel of onderzetter en houd uw arm zo dat de polsmanchet zich ter hoogte van uw hart bevindt. [. . . ] Het apparaat wordt zolang opgepompt totdat geen bloeddruk meer wordt gedetecteerd. Als aan het einde van de oppompfase nog een bloeddruk wordt gedetecteerd, wordt verder gepompt, enz. Uw bloeddrukmeter bevindt zich in een verpakking, als bescherming tegen schade bij het transport. Verpakkingen zijn grondstoffen en kunnen worden hergebruikt of terug worden gebracht in de grondstoffenkringloop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION MD 15172

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION MD 15172 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag