Gebruiksaanwijzing MEDION MD 10964

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION MD 10964. Wij hopen dat dit MEDION MD 10964 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION MD 10964 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION MD 10964
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION MD 10964

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u de Mp3-speler doorverkoopt, dan kunt u de gebruiksaanwijzing erbij leveren. Als het toestel gerepareerd moet worden, neem dan enkel contact op met onze geautoriseerde servicepartners. Plaats geen voorwerpen gevuld met een vloeistof, zoals vazen, op het toestel of in de nabijheid ervan. Laat kinderen niet zonder toezicht met elektrische toestellen spelen. [. . . ] /uitschakeler Als er al bestanden beschikbaar zijn, reorganiseert de mp3* speler zijn database om de ID3-tags uit de bestanden opnieuw te rangschikken. na inschakeling bevindt de mp3-speler zich automatisch in weergavemodus. Opmerking De mp3-speler schakelt zichzelf weer uit wanneer hij niet gebruikt wordt om de accu te sparen (zie pagina 27). Tijdens de weergave en in de pauzefunctie is dat niet het geval. Om de mp3-speler uit te schakelen, houdt u de [8] zo lang ingedrukt tot de mp3aan/uitschakelaar speler zichzelf uitschakelt. Regel het volume aan de hand van de volumeknoppen. Controleer of het ingestelde geluidsniveau aangenaam is voor u. Bij levering is er nog geen titel beschikbaar. om titels te kopiëren , gelieve de richtlijnen daarover te lezen vanaf pagina 31. [10] om de weergave Druk nogmaals kort op deze knop kort te onderbreken. Om de weergave op deze plaats voort te zetten, drukt nogmaals op de knop. Om een opname te kiezen, gaat u als volgt te werk: 1. [9] een opname die Via dit menu-item start u de radiofunctie op en doet u de daarvoor noodzakelijke instellingen. Opmerking Wanneer de radio voor het eerst gebruikt wordt, wordt er een automatische zenderdoorloop gestart. De gevonden zenders worden in een lijst opgeslagen. Wacht met de radio te gebruiken totdat de zenderdoorloop volledig afgesloten werd. Nadat de zenderdoorloop uitgevoerd werd, wordt dan automatisch de eerste zender [Preset 01] afgespeeld. Om de volgende zender te vinden, drukt u op de toetsen [6] of [9] en houdt u deze toetsen ingedrukt. De doorloop wordt gestopt van zodra er een zender gevonden werd. om manueel te zoeken drukt u de toetsen [6] of [9] in. De frequentie wordt telkens met 0, 1 MHz verplaatst. Kies de menu-invoer [Wissen], wanneer u slechts één zender wil wissen, of [Alles wissen], wanneer alle zenders gewist moeten worden. [. . . ] U kunt deze titelinformatie met speciale programma's bewerken. De titels worden niet meer in de juiste volgorde weergegeven: · Bestaat er een USB-verbinding met de pc?FR Tip voor de aansluiting van het USB-apparaat op een USB 1. 1 poort onder Windows XP: · Het besturingssysteem toont soms het bericht een USB-apparaat met hoge snelheid verbonden is met een USB Hub met een lage snelheid aangesloten is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION MD 10964

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION MD 10964 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag