Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE S76000 MD 82250

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE S76000 MD 82250. Wij hopen dat dit MEDION LIFE S76000 MD 82250 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE S76000 MD 82250 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION LIFE S76000 MD 82250
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE S76000 MD 82250

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 33  4 Veiligheidsadviezen Lees voor de eerste ingebruikneming deze gebruikshandleiding grondig door en houd u vooral aan de veiligheidsadviezen. Wat u aan en met dit apparaat doet is alleen toegestaan voorzover dat in deze gebruikshandleiding is beschreven. Bewaar deze bedieningshandleiding voor toekomstig gebruik. Geef deze bedieningshandleiding erbij als u het instrument aan iemand anders overdoet. [. . . ] Als dit niet zo is moet de batterij worden vervangen. Doe dit als volgt:  Knijp de beide opsluitlippen (1) samen en trek de batterijhouder met de batterij (2) uit het apparaat. Gooi de oude batterij weg volgens de 14 Français      Deutsch    LET OP!π Zet de nieuwe batterij, type CR 2025, 3 V, met de pluspool naar boven in de houder. Let bij het plaatsen op de juiste polariteit. π Schuif de houder met de batterij volledig in het apparaat. Voeding aansluiten Uw toestel wordt afgeleverd met een netadapter. π Sluit de netadapter aan op een goed bereikbaar stopcontact 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz. De voeding is pas volledig onderbroken nadat de netadapter uit het stopcontact is getrokken. Laat het apparaat uitsluitend werken op de meegeleverde netadapter. Om foto's, video's en muziek van een geheugenkaart weer te geven plaatst u deze in het kaartslot of gebruikt u de USBaansluiting om de gegevens van een USB memorystick weer te geven. Er kunnen alleen geheugenkaarten verwerkt worden die met het apparaat compatibel zijn. De metalen contacten moeten daarbij naar boven wijzen. π Om de geheugenkaart uit de kaartlezer te verwijderen trek u de kaart zachtjes uit het slot. USB memorystick plaatsen/uitnemen  Op de andere kant van het apparaat bevindt zich de USB-aansluiting. steek een USB memorystick (B) in de USB-aansluiting. π Om een USB memorystick uit te nemen trekt u de USB memorystick zachtjes uit het slot. De kaarten kunnen maar op een manier geplaatst worden. Verkeerd geplaatste geheugenkaarten kunnen het apparaat en de geheugenkaart beschadigen. 18 Bediening Nederlands  Français  De bedieningsknop kan worden ingedrukt en naar links en rechts worden gedraaid. Daarmee worden volgende functies uitgevoerd:  indrukken: Invoer bevestigen  Naar links draaien: In het menu naar links gaan  Naar rechts draaien: In het menu naar rechts gaan De bedieningsknop bevindt zich op de bovenkant van de kubus als de witte contourlijn (A) onder is. zo kan het apparaat het beste worden bediend. [. . . ] het bestandsformaat wordt niet ondersteund. De geheugenkaart wordt door apparaat niet ondersteund. Oplossing Gebruik een geheugenkaart die met het apparaat compatibel is. Gebruik alleen foto's in het formaat JPEG/BMP met een maximale resolutie van 4000 x 4000 pixels. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE S76000 MD 82250

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE S76000 MD 82250 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag