Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE S63062 MD 82973

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE S63062 MD 82973. Wij hopen dat dit MEDION LIFE S63062 MD 82973 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE S63062 MD 82973 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION LIFE S63062 MD 82973
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE S63062 MD 82973

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 82973 NL ALDI RC1 Cover. FH11 Mon Aug 02 08:24:02 2010 Seite 1 C M Y CM MY CY CMY K Design DECT-telefoon met 2 handsets MEDION LIFE S63062 (MD 82973) Medion B. V. Kennedylaan 16a 5981 XC Panningen Nederland Hotline: 0900 - 2352534 (0, 15 EUR/Min) Fax: 0900 - 3292534 (0, 15 EUR/Min) W 45/10 e-mail: Gebruikt u a. u. b. het contactformulier op onze website onder Service en Ondersteuning. www. medion. nl Handleiding Probedruck Inhoud Veiligheidsadviezen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . [. . . ] Als u tweemaal na elkaar op dezelfde toets moet drukken (bijvoorbeeld bij ?vrienden?en ?e?), gaat u als volgt te werk: 53 ?Wacht totdat de weergave van de letter onder aan het display verdwijnt. Druk vervolgens nogmaals op de desbetreffende toets. De volgende letter wordt nu aan de tekst toegevoegd. Als u een spaties wilt invoeren drukt u op de ?0?. Om te wisselen tussen hoofdletters en kleine letters drukt u ongeveer 2 seconden op de hekje-toets. Om cijfers in te voeren drukt u zo lang op de cijfertoetsen tot het gewenste cijfer wordt weergegeven. Om de letter links van de cursor te wissen drukt u op de rechter navigatietoets ?Wissen?. Om de gehele tekst te wissen houd u de rechter navigatietoets ?Wissen?ingedrukt tot het weergeven van de tekst uitgaat. bestuurt u de cursor in de tekst. Aanwijzingen voor het bewerken van tekst ?? 54 Opties voor de geschreven SMS Als u de SMS hebt geschreven kunt u na het indrukken van de linker navigatietoets ?Zenden?Kies de gewenste optie met een pijltoets en druk op de linker navigatietoets ?Kiezen?. Als u de SMS wilt opslaan moet u dat doen voordat u het nummer invult waar hij naar verstuurd moet worden (zie volgende hoofdstuk). Om de SMS te verzenden vult u het telefoonnummer van de ontvanger in. kunt u ook een abonneenummer uit het telefoonboek kiezen. om de SMS te versturen. Versturen aan 55 OPMERKING!Tijdens het verzenden van de SMS ziet u ?SMS zenden?Na een geslaagde verzending wordt op het display de mededeling ?Opslaan ?Als de verzending mislukt wordt ?SMS-Zendfout!?netproblemen bij het zenden of ontvangen zijn. [. . . ] Controleer of de accupacks zijn opgeladen en correct zijn geplaatst (zie pagina 22). Antwoordapparaat is uitgeschakeld. Geen beltoon op handset of basisstation ?? Op het display van het basisstation wordt ??108 ? weergegeven ? Uw gesprekspartner kan u niet verstaan Controleer of de microfoon is ingeschakeld en Geluid uitschakelen is uitgeschakeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE S63062 MD 82973

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE S63062 MD 82973 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag