Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P89079 MD 86496

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P89079 MD 86496. Wij hopen dat dit MEDION LIFE P89079 MD 86496 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P89079 MD 86496 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION LIFE P89079 MD 86496
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE P89079 MD 86496

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het door u gekochte pakket moet het volgende bevatten: • USB-stick • Korte handleiding • Garantiebewijs Systeemvereisten • • Aansluiting Besturingssysteem USB-aansluiting (USB 1. 0) Microsoft® Windows® 7 / Vista® SP1 / XP SP3 Veiligheidsaanwijzingen Lees dit hoofdstuk zorgvuldig door en volg alle gegeven instructies op. [. . . ] € Dit apparaat bevat geen onderdelen die onderhoud of schoonmaak vereisen. € Zorg ervoor dat de USB-stick niet vuil wordt. De verpakking bestaat uit materialen die op milieuvriendelijke wijze kunnen worden afgevoerd en op vakkundige wijze kunnen worden hergebruikt. Apparaat Gooi het apparaat, als de levensduur is verstreken, in geen geval weg als gewoon huisvuil. Informeer naar de mogelijkheden voor een milieuvriendelijke afvoer. copyright © 2011 , alle rechten voorbehouden. Het copyright berust bij het bedrijf MEDION®. 1 1 GB komt overeen met 1 miljard bytes. 2011 12:19:59 In gebruik nemen USB-stick aansluiten Neem de beschermende afdekking van de USB-stick af en steek de stick in een vrije USB-aansluiting. De USB-stick wordt nu herkend en het besturingssysteem kent twee stationsletters toe, 1 voor de USB-stick en 1 voor de kaartlezer. Als er geen microSD-kaart is geplaatst is slechts een schijfstation toegankelijk. U kunt de stick nu gebruiken als een schijfstation (gegevens kopiëren, wissen enz. Klik met de linker muisknop op het symbool “Hardware veilig verwijderen”. klik met de linker muisknop op de betreffende vermelding. [. . . ] € Welke extra randapparatuur gebruikt u? • Welke meldingen verschijnen op het beeldscherm? [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE P89079 MD 86496

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE P89079 MD 86496 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag