Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P83006 MD 85957

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P83006 MD 85957. Wij hopen dat dit MEDION LIFE P83006 MD 85957 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P83006 MD 85957 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION LIFE P83006 MD 85957
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE P83006 MD 85957

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik volgens de voorschriften De luidspreker is bedoeld voor het gebruik bij audioapparatuur of computers met een 3, 5 mm stereo-audio-uitgang. De luidspreker is uitsluitend bedoeld voor particulier gebruik en niet voor commerciële doeleinden. Dit apparaat is niet bedoeld om te worden gebruikt door personen (met inbegrip van kinderen) met beperkte lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens of met onvoldoende ervaring en/of kennis, tenzij deze personen onder toezicht staan van of zijn geïnstrueerd in het gebruik van het apparaat door iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid. [. . . ] Reparaties mogen uitsluitend worden uitgevoerd door onze erkende servicepartners. Neem contact op met uw klantenservice indien: • • • vloeistof in de luidspreker is gedrongen. de luidsprekers niet naar behoren functioneren. Het toestel gevallen of de behuizing beschadigd is 5 Reinigen Maak de luidspreker schoon met een bevochtigde doek. gebruik geen oplosmiddelen , bijtende of gasvormige schoonmaakmiddelen. Verwijdering als afval Apparaat Gooi het toestel op het einde van zijn levensduur in geen geval weg als gewoon huisvuil. Informeer naar de mogelijkheden voor een milieuvriendelijke en adequate afvoer als afval. Verpakking Dit apparaat heeft ter bescherming tegen transportschade een verpakking. Verpakkingen zijn grondstoffen en kunnen worden hergebruikt of terug worden gebracht in de grondstoffenkringloop. 6 Leveringsomvang Controleer de verpakking op volledigheid en stel ons binnen 14 dagen na de aanschaf op de hoogte van eventuele ontbrekende onderdelen. Bij de door u gekochte actieve multimedialuidsprekers hebt u het volgende ontvangen: • • • • • 2. 1 luidspreker Gebruiksaanwijzing Garantiepapieren Audiokabel Deutsch Multimedia , actief 2 x 4 , 5 watt RMS / 1 x 8 W RMS 12 V 1. 5 A 3, 5 mm stereojack 7 Netadapter Nederlands Technische gegevens Luidsprekertype Uitgangsvermogen: Voeding: Audioaansluiting BESCHRIJVING EN INGEBRUIKNAME Aansluitingen & bedieningselementen 1 6 5 4 1 2 3 4 5 6 Statusindicatie 3 Draaischakelaar ON/OFF / volumeregeling DC IN 12V-aansluiting Audio-ingang Line In met 3, 5 mm klinkstekker (Line IN) Audio-ingang 3, 5 mm klinkstekker (AUX IN) Hoofdtelefoonuitgang 3, 5 mm klinkstekker 8 Aansluiten op een geluidskaart of een audioapparaat 1. Plaats de computer/het audioapparaat en de luidspreker dusdanig dat u het apparaat comfortabel en veilig kunt bedienen. [. . . ] Als u uw probleem niet hebt kunnen oplossen aan de hand van de suggesties in de voorgaande secties, neemt u contact met ons op. Het zou bijzonder helpen als u de volgende informatie bij de hand kunt houden: • • • Welke randapparatuur gebruikt u?Welke stappen hebt u reeds ondernomen om het probleem op te lossen? [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE P83006 MD 85957

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE P83006 MD 85957 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag