Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P69044 MD 83821

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P69044 MD 83821. Wij hopen dat dit MEDION LIFE P69044 MD 83821 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P69044 MD 83821 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION LIFE P69044 MD 83821
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE P69044 MD 83821

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het contactformulier op onze website onder Servie en Onodersteuning. 3 Waarschuwingspictogrammen en -woorden die in deze handleiding worden gebruikt. 2011 11:08:17 Over deze handleiding Lees voordat u het apparaat gaat gebruiken aandachtig de veiligheidsaanwijzingen. Houd u aan de waarschuwingen in de handleiding. [. . . ] Antiskating De „antiskating“ zorgt dat de naald minder naar binnen trekt.  Stel de antiskatingregeling in op dezelfde waarde als het tegengewicht van de toonarm. Wanneer het tegengewicht op 3 staat, stelt u de anitskatingregeling dus ook in op 3. Selecteer bij twijfel eerst een kleiner gewicht voor de naald. indien de naald nog springt , verhoogt u het gewicht in kleine stappen. Door een te hoog gewicht kan de naald in de groef slijpen en de plaat sterk doen verslijten. Wanneer u een single met grotere binnencirkel wilt afspelen, zet u eerst de adapter („puck“) op de spindel. Beweeg de toonarm een beetje over de rand van de plaat naar binnen, boven de plek vanaf waar u de plaat wilt afspelen. Laat de toonarm zakken door de toonarmhendel in de stand te zetten: toonarm naar beneden. Op het einde schuift de toonarm vanzelf terug (Zie hiervoor ook „Bewegingsradius van de toonarm kalibreren“, pagina 15. Wanneer u het afspelen wilt onderbreken, heft u de toonarm met de toonarmhendel omhoog en laat u deze opnieuw zakken met de toonarmhendel. Als een kant van een plaat is afgelopen, drukt u op de toets E J E C T om de toonarm opnieuw op de vork te leggen. Met E J E C T kunt u de weergave ook op een willekeurige andere plek onderbreken. 2011 11:08:24 Toerental controleren en kalibreren De stroboscoop werpt een blauw, pulserend licht op de rand van de draaitafel. Tijdens het draaien van de draaitafel wordt dit licht gereflecteerd. -regeling kunt u het toerental fijn afstellen. ρ Het toerental is correct wanneer het gereflecteerde licht op één plaats blijft staan. ρ Het toerental is fout wanneer het gereflecteerde licht naar links of naar rechts lijkt te lopen. ρ Wanneer het licht naar links loopt, is het toerental te hoog. ρ Wanneer het licht naar rechts loopt, is het toerental te laag. NL FR DE Bewegingsradius van de toonarm kalibreren Bij sommige platen gebeurt het dat de toonarm voortijdig terugschuift, dus voordat de weergave is beëindigd. Het is ook mogelijk dat de toonarm niet helemaal terug naar de vork schuift. [. . . ] batterijen Lege batterijen horen niet bij het huisvuil. Accu‘s en batterijen moeten op een milieuvriendelijke manier worden ingeleverd op een verzamelpunt voor oude batterijen. 2011 11:08:27 Technische gegevens Platenspeler Voeding: Opgenomen vermogen bij gebruik: Batterijen: Toerentallen phono: Opnameformaat MP3: Samplingfrequentie MP3: 230 V ~ 50 Hz 14 Watt 2 x 1, 5 V, AAA-formaat, LR03/R03 33 / 45 toeren per minuut 32 / 64 / 96 / 128 / 192 / 256 kbps 44, 1 kHz USB-aansluiting Versie: USB-uitgang: 2. Die abgekantete Ecke ist vorne rechts, die Kontakte sind unten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE P69044 MD 83821

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE P69044 MD 83821 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag