Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P60008 MD 83376

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P60008 MD 83376. Wij hopen dat dit MEDION LIFE P60008 MD 83376 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P60008 MD 83376 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION LIFE P60008 MD 83376
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE P60008 MD 83376

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 5 In deze handleiding gebruikte waarschuwingspictogrammen en -woorden. 8 Gebruik het apparaat niet in de volgende situaties: . 2011 07:11:51 Instructies bij deze handleiding Neem dit hoofdstuk en de volledige handleiding grondig door en volg alle gegeven instructies op. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare bediening en een lange levensduur van uw mp3-speler. [. . . ] Sluit de map met MENU en keer op die manier terug naar het niveau erboven. 2011 07:11:56 Herhaalfunctis Herhaling A-B U kunt ook een zelfbepaalde sequentie herhalen. ρ Houd tijdens het afspelen de toets (VOL) + ingedrukt om het begin van het te herhalen fragment vast te leggen. ρ Houd nogmaals (VOL) + ingedrukt om het einde van het te herhalen fragment vast te leggen. ρ Om het herhalen te beëindigen houdt u nogmaals (VOL) + ingedrukt. >)  Tijdens het afspelen kunt u het hoofdmenu oproepen door MENU langer ingedrukt te houden. ρ Kies uit de volgende herhalingsfuncties (het pictogram verschijnt op de display) 28 83376 NL ALDI BE Content RC1. 2011 07:11:56 Eén maal Herhaal eenmaal Map eenmaal Map eenmaal willek. Herhaal alles Eén song wordt afgespeeld, daarna stopt het afspelen. de hierna gespeelde song wordt eindeloos herhaald. Een map wordt afgespeeld, daarna stopt het afspelen. Alle songs worden eenmaal afgespeeld, daarna stopt het afspelen. Alle songs worden in willekeurige volgorde eenmaal afgespeeld, daarna stopt het afspelen. Intro Iedere song wordt gedurende 10 seconden afgespeeld. Equalizer-instellingen In het menu Instellingen kunt u ook de equalizer naar wens instellen op het muziekgenre (zie „Menu Muziek“ op pagina 38). De volgende pictogrammen duiden op de display de geselecteerde instelling aan: N 3D R P K B J U Normaal 3D Rock Pop Klassieke muziek Bass Jazz User-EQ (persoonlijke instelling) 30 83376 NL ALDI BE Content RC1. 2011 07:11:56 Tekst U kunt tekstbestanden op de mp3-speler laden en deze op het scherm aflezen (e-bookfunctie). De tekstbestanden moeten opgeslagen zijn in de *. Zo kunt u ook tekstbestanden lezen terwijl u audiobestanden speelt. ρ Selecteer met / een tekstbestand. ρ Met / kunt u naar de vorige of volgende bladzijde "bladeren". fR NL DE Navigeren in menu Navigeer als volgt door het hoofdmenu:  Met de toets MENU opent u het menu en de submenu's. [. . . ] Dit kan gebeuren als de mp3-speler tijdens de overdracht van bestanden van de pc werd afgekoppeld. 2011 07:11:59 Problemen bij het afspelen Bestanden worden niet correct weergegeven op de mp3-speler. In de mp3-speler verschijnt niet de naam van het bestand maar de in het bestand gecodeerde informatie, de zgn. U kunt deze titelinformatie met speciale programma's bewerken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE P60008 MD 83376

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE P60008 MD 83376 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag