Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P15012 MD 30325

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P15012 MD 30325. Wij hopen dat dit MEDION LIFE P15012 MD 30325 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P15012 MD 30325 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION LIFE P15012 MD 30325
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE P15012 MD 30325

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 8 Normen/elektromagnetische compatibiliteit . 16 De PIP-functie activeren en bewerken . 17 De PAP-functie activeren en bewerken . 28 Aansluitingen en aansluitvoorbeelden . [. . . ] Met de menutoets M gaat u terug naar het bovenliggende menu. Met de richtingstoetsen stelt u een gewenste waarde in of geeft u een andere selectie op. Met de menutoets M sluit u het menu en bevestigt u tegelijkertijd de selectie. Let erop dat het menu automatisch na ca. 15, 30 of 60 seconden wordt gesloten als niet op een toets wordt gedrukt (instelling in menu FEATURE, pagina 23). 7. AANWIJZING: Door mogelijke technische wijzigingen kunnen de hier beschreven menu's afwijken van de menu's op uw scherm. 19 Menu BEELD Menuoptie Mode Contrast Brightness (Helderheid) Sharpness (Scherpte) Colour (Kleur) Colour Temp (Kleurtemperatuur) Noise Reduction (Ruisonderdrukking) Filmmodus Instellingen Beeldmodus selecteren: Natural, Cinema, Dynamic. Deze functie komt overeen met de werking van de toets PP. Kleurtint selecteren: Normal, Warm, Cold. Met deze functie kunt u de ruis in het beeld verminderen en de beeldkwaliteit verbeteren als het signaal zwak is. Maak uw keuze uit Off, Low, Medium en High. Films worden met een ander aantal beelden per seconden opgenomen dan televisiebeelden. Selecteer On als u een film bekijkt, om de beeldkwaliteit van scènes met snelle bewegingen beter te kunnen zien. De 3D-kamfilter wordt gebruikt om de kleurovergangen en de kleurkwaliteit van de beelden te verbeteren. Hier selecteert u de beeldinstellingen zoals met de toets WIDE (zie ook pagina 12): Zet met of OK alle beeldinstellingen terug op de fabriekswaarden. of OK. 3 D Comb Beeldzoom Reset Store Sla hier de instellingen op met 20 Menu GELUID Menuoptie Volume Equalizer Balance Headphone Sound Mode Instellingen Basisinstelling van het volume bij inschakelen (bereik 0-63). Submenu EQUALIZER openen: Zie volgende sectie. Balans tussen linker- en rechterluidspreker (bereik -31 - 31). Submenu HOOFDTELEFOON openen: Zie twee secties verder. Geluidsmodus: Kies tussen Stereo en Mono. Als de huidige uitzending de DUAL-modus ondersteunt (bijv. bij tweetalige uitzendingen), kunt u hier bovendien kiezen tussen Dual I en Dual II (originele taal en synchronisatie). Deze functie komt overeen met de werking van de toets III. [. . . ] • Schakel de LCD-TV uit voordat u met de montage begint. Netsnoer en antennekabel moeten worden verwijderd. • Voor de montage zijn minimaal twee personen vereist. • Als gereedschap hebt u voor de montage een boormachine en een kruiskopschroevendraaier nodig. LET OP! [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE P15012 MD 30325

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE P15012 MD 30325 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag