Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P14083 MD 21174

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P14083 MD 21174. Wij hopen dat dit MEDION LIFE P14083 MD 21174 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P14083 MD 21174 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION LIFE P14083 MD 21174
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE P14083 MD 21174

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] π Drücken Sie die Taste FAV, um sich die Favoritenliste anzeigen zu lassen. π Drücken Sie die Taste TV/TXT einmal, um die Basis-/Indexseite des Videotexts anzuzeigen. π Drücken Sie die Taste SIZE, um die obere Hälfte der Seite zu vergrößern. π Drücken Sie erneut die Taste SIZE, um die untere Hälfte der Seite vergrößert anzuzeigen. [. . . ] In dat geval worden de gevonden kanalen niet opgeslagen. Hier kunt u een handmatige programmering voor afzonderlijke zenders in de DVBT-modus uitvoeren als het inkomende signaal van de antenne komt. Hier kunt u een handmatige programmering voor afzonderlijke zenders in de DVBC-modus uitvoeren als het inkomende signaal van de kabel komt. Deze optie is alleen beschikbaar als eerder een automatische afstemming via de kabel is uitgevoerd. Hier kunt u een handmatige programmering voor afzonderlijke zenders in de ATVmodus uitvoeren. Opslaan nar Tv-norm Huidig kanaal Zoeken Fijn afstemmen Kies hier de zenderplaats waar u uw instellingen wilt opslaan. Kies hierbij de zender die u wilt bewerken. Begin met  het zoeken van zenders. DVB-T handmatig zoeken KABEL handmatig afstemmen ATV handmatig zoeken Programma‘s bewerken Hier ziet u de actueel opgeslagen zenders. Voor elke zender kunt u de volgende instellingen uitvoeren. Wissen Kies de zender die u wilt verwijderen en druk op de rode knop. Druk op de knop  Ja als u zeker weet dat u de zender wilt verwijderen. Druk op de knop  Nee, als u de procedure wilt afbreken. Verplaats de zender met  naar de gewenste plaats en druk nogmaals op de gele knop. Kies de zender die u bij het doorbladeren van de zenders via de knoppen CH wilt overslaan en druk op de blauwe knop. 20 Nederlands Signaalinformatie CI-informatie Hier wordt de signaalinformatie van de ingestelde zender weergegeven. Deze optie is alleen in de DTV-modus beschikbaar. Als u een betaalkanaal wilt bekijken moet u zich vooraf bij de betreffende aanbieder aanmelden. Na het aanmelden krijgt u van uw aanbieder een Conditional Access Modules (CAM-module) en een speciale kaart. Aanwijzingen voor de instellingen vindt u in de bij de module geleverde documentatie. Installeer de CI-component op volgende manier in uw televisie:  Schakel de televisie uit en trek de stekker uit het stopcontact.  Zet vervolgens de CAM-module in de aansluiting op de zijkant van de LCD-TV. [. . . ] 32 Nederlands Reinigen De levensduur van de TV kan worden verlengd met behulp van de volgende maatregelen: LET OP!Trek voor het reinigen altijd de netstekker en alle aansluitkabels los. De behuizing van het beeldscherm bevat geen onderdelen die moeten worden gereinigd of waarop onderhoud moet worden uitgevoerd. Verwijdering als afval Verpakking Uw toestel heeft een verpakking die beschermt tegen schade bij het transport. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE P14083 MD 21174

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE P14083 MD 21174 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag