Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE E83013 MD 86051

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE E83013 MD 86051. Wij hopen dat dit MEDION LIFE E83013 MD 86051 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE E83013 MD 86051 te teleladen.


MEDION LIFE E83013 MD 86051 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (228 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE E83013 MD 86051

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Opstellingslocatie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 Elektromagnetische compatibiliteit . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . [. . . ] Plaats alle kabels zodanig dat niemand erop kan trappen of erover kan struikelen. onderbreken, drukt u op de knop POWER om het apparaat uit te schakelen. Neem in dat geval contact op met onze klantendienst. • Gebruik het apparaat niet meer als de behuizing of • Plaats geen met vloeistof gevulde voorwerpen, zoals vazen, op het apparaat of de netadapter, of in de onmiddellijke omgeving hiervan. Het voorwerp kan omvallen, waarbij de vloeistof de elektrische veiligheid nadelig kan beïnvloeden. Opstellingslocatie • Nieuwe toestellen geven gedurende de eerste gebruiksuren soms een typische, onvermijdelijke maar volledig ongevaarlijke geur af, die na verloop van tijd steeds minder wordt. Teneinde de geurvorming zoveel mogelijk te beperken, adviseren 3 wij u de ruimte regelmatig te luchten. Wij hebben bij de ontwikkeling van dit product ervoor gezorgd dat wij duidelijk binnen de geldende grenswaarden zijn gebleven. • Om gevaren te vermijden, dient u geen voorwerpen op de kabels te plaatsen, omdat deze anders beschadigd kunnen raken. • Houd uw luidsprekers en alle aangesloten apparatuur uit de buurt van vocht, lek- en spatwater. Vermijd stof, hitte en invallend zonlicht, om functiestoringen te vermijden. effen en trillingsvrije ondergrond om te voorkomen dat de luidsprekers omvallen. Zorg voor voldoende ventilatie. • Plaats en gebruik alle onderdelen op een stabiele, • Houd rekening met een minimale afstand van • Meubelen zijn voorzien van vele lak- en kunststoflagen en worden behandeld met een verscheidenheid aan onderhoudsproducten. Daarom kan niet volledig worden uitgesloten dat sommige van deze stoffen bestanddelen bevatten die de rubberdopjes aantasten en zacht maken. kaarsen) op het apparaat. • Plaats geen brandende voorwerpen (bijvoorbeeld • Gebruik het apparaat uitsluitend in woonkamers of soortgelijke ruimten. 4 Elektromagnetische compatibiliteit • Zorg voor een afstand van minimaal één meter tussen het toestel en hoogfrequente en magnetische storingsbronnen (televisietoestel, luidsprekerboxen, mobiele telefoon, enz. ) om functiestoringen te vermijden. • Gebruik enkel de bijgeleverde onderdelen. Onderhoud Neem contact op met ons Service Center wanneer u problemen hebt met uw luidsprekers. Reparaties mogen uitsluitend worden uitgevoerd door onze erkende servicepartners. [. . . ] Het zou bijzonder helpen als u de volgende informatie bij de hand kunt houden: • Welke randapparatuur gebruikt u?• Welke stappen hebt u reeds ondernomen om het probleem op te lossen? [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE E83013 MD 86051

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE E83013 MD 86051 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag