Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE E83000 MD 85740

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE E83000 MD 85740. Wij hopen dat dit MEDION LIFE E83000 MD 85740 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE E83000 MD 85740 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION LIFE E83000 MD 85740
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE E83000 MD 85740

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Altijd de voeding zelf vastnemen bij het afsluiten. € Om stroomverbruik te voorkomen als het toestel werd uitgezet, trekt u de stekker uit het stopcontact als het toestel niet wordt gebruikt of sluit u het toestel op een Master-/Slave-stopcontactlijst aan • Steek de stekker van het luidspreker enkel in geaarde stopcontacten met 230V~/ 50 Hz. Als u niet zeker bent van de spanning van het elektriciteitsnet op de plaats van opstelling, raadpleegt u best uw elektriciteitsleverancier. [. . . ] Neem contact op met uw klantenservice wanneer… • vloeistof in het apparaat is gedrongen. Gebruik in geen geval oplosmiddelen, bijtende of gasvormige reinigingsmiddelen. Afvalverwerking Apparaat Behandel het apparaat op het eind van de levensduur in geen geval als gewoon huisvuil. 4 Veiligheid en Onderhoud Controleer of uw pakket volledig is en neem binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op, wanneer mocht blijken dat de levering niet compleet is. Het pakket van de door u gekochte luidspreker dient te bevatten: • 2 Multimedia Aktieve luidspreker • Netadapter • Handleiding • Garantiedocumenten Specificaties • Luidsprekertype • Netadapter Input Output • Interface Multimedia, aktieve YJ-48-G1400800D 230V~50Hz 800mA 14V stereo-klinkstekker van 3, 5 mm voor Line out / Speaker out Deustch 5 Inhoud pakket Nederlands Français Inhoud pakket Beschrijving en ingebruikneming Aansluitingen & bedieningselementen 5 6 7 1 2 3 4 1234567- Aan- / uitschakelaar Statusindicator Volumeregeling Geluidsregeling DC IN contact 3, 5 mm stereo plug voor line-in Aansluiting van de tweede luidspreker 6 Beschrijving en ingebruikneming 1. Plaats uw computer en de luidspreker zó, zodat u er makkelijk en veilig aan kunt werken. Sluit nu de luidsprekers op aansluiting [7] op elkaar aan. Vind de luidspreker-uitgang aan de geluidskaart aan uw computer. Meestal wordt deze door groen aangeduid. Verbind het uiteinde van de aansluitingskabel van uw luidspreker met de luidspreker-uitgang aan uw computer. Bediening • U schakelt het toestel aan en uit d. Als de luidsprekers in gebruik zijn, kunt u dat aan de statusindicator [2] zien. € Om het volume in te stellen, draait aan de volumeregelaar [3] die zich onder de aan-/uitschakelaar bevindt. € De klankregelaare [4] bieden u de mogelijk-heid om de klank naar wens in te stellen. [. . . ] • Welke meldingen verschijnen op het beeldscherm?€ Welke software gebruikte u, toen de storing optrad?€ Welke stappen hebt u reeds ondernomen om het probleem zelf op te lossen? [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE E83000 MD 85740

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE E83000 MD 85740 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag