Gebruiksaanwijzing MEDION LCD TV MD 30058

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LCD TV MD 30058. Wij hopen dat dit MEDION LCD TV MD 30058 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LCD TV MD 30058 te teleladen.


MEDION LCD TV MD 30058 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9127 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LCD TV MD 30058

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] En las configuraciones Pop, Rock, Jazz y Classic las configuraciones de sonido han sido optimizadas para el correspondiente género musical; Normal es la configuración normal. [. . . ] Conecte los cables de audio RCA (rojo-blanco) con las entradas de audio del TV LCD y las salidas de audio del aparato externo. Las antenas de transmisión de las estaciones de radio profesionales y amateur y los teléfonos móviles pueden también causar interferencias. Die Ländereinstellung hat Einfluss auf die Reihenfolge in der die Programme gespeichert werden. Hier wählen Sie die Bildeinstellungen wie mit der Taste WIDE (vgl. Die Funktion AVL (Automatic Volume Limiting) gleicht die unterschiedlichen Lautstärken der verschiedenen Sendungen aus. Hier sehen Sie die Nummer des Programmplatzes des aktuell laufenden Programms. [. . . ] Die Ländereinstellung hat Einfluss auf die Reihenfolge, in der die Programme gespeichert werden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LCD TV MD 30058

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LCD TV MD 30058 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag