Gebruiksaanwijzing MEDION ERAZER X6816 MD 97888

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION ERAZER X6816 MD 97888. Wij hopen dat dit MEDION ERAZER X6816 MD 97888 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION ERAZER X6816 MD 97888 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION ERAZER X6816 MD 97888
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION ERAZER X6816 MD 97888

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer of de WLAN-functie is ingeschakeld. De juiste toetsencombinatie vindt u in de controlelampje uitgebreide handleiding. [. . . ] Druk bij het verschijnen van de melding Press F9 for Medion FastBoot OS 2 à 3 keer op de toets F9. MEDION® FastBoot wordt nu automatisch gestart. Opmerking Als u MEDION® FastBoot voor het eerst opent, worden op de achtergrond instellingen doorgevoerd om de functie te updaten. Dit duurt enkele minuten en gebeurt enkel als u MEDION® FastBoot voor het eerst opent. Schakel de Notebook niet uit terwijl de instellingen worden doorgevoerd. Leveringstoestand herstellen In het Configuratiescherm van MEDION® FastBoot kunt u met de optie Kooptoestand herstellen MEDION® FastBoot terug zetten. Waarschuwing Alle instellingen worden teruggebracht naar de toestand bij uitlevering. voor Google Chrome en VLCPlayer opnieuw moeten installeren. Het herstellen van de fabrieksinstellingen van het Windows besturingssysteem heeft geen invloed op MEDION® FastBoot. Alle gegevens blijven bewaard. Printer installeren 1. De driver wordt automatisch herkend en geladen, voor zover de printer wordt ondersteund door het besturingssysteem. Broncodes en licentievoorwaarden Op de bijgeleverde cd-rom kunt u een machinaal leesbare broncode van de beschreven onderdelen. Houd rekening met de richtlijnen betreffende het copyright en de garantiebepalingen alsook met de licentiebepalingen van de broncode. -4- MSN 4003 9599 -1- MEDION® FastBoot configureren Om MEDION® FastBoot te configureren, gaat u als volgt te werk: 1. Open het bedienveld door op de knop met het tandwiel te klikken. [. . . ] Sluit het venster van het Configuratiescherm door te klikken op het kruisje in de rechterbovenhoek. Wordt de taal niet aangepast, dan wordt de lay-out van het Engelse toetsenbord toegepast. Bepaalde toepassingen bieden updates aan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION ERAZER X6816 MD 97888

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION ERAZER X6816 MD 97888 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag