Gebruiksaanwijzing MEDION DISNEY CLOCK RADIO MD 2774

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION DISNEY CLOCK RADIO MD 2774. Wij hopen dat dit MEDION DISNEY CLOCK RADIO MD 2774 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION DISNEY CLOCK RADIO MD 2774 te teleladen.


MEDION DISNEY CLOCK RADIO MD 2774 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (551 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION DISNEY CLOCK RADIO MD 2774

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Ein-/Aus-Taste ; im Display erscheint die AM oder FM-Anzeige. Drücken Sie die Senderspeicher-Taste einmal; im Display blinkt die Senderspeicher-Nummer. [. . . ] Als een batterij is ingeslikt moet direct medische hulp worden ingeroepen. Het apparaat kan beschadigd raken door de volgende omstandigheden: - Vochtigheid en nat worden; - Direct zonlicht of rechtstreekse hitte (bijv. Probeer nooit het apparaat of de aansluitkabel te openen of te repareren. Neem bij storingen contact op met ons Service Center of een deskundig reparatiebedrijf. behandel batterijen volgens de bepalingen van uw land , lever ze bijv. BATTERIJEN: Als er werkende batterijen zijn aangebracht, loopt de klok door zonder de tijd aan te geven. Door iets langer indrukken start het automatische zoeken; het zoeken stopt bij de eerste sterke zender. Met de ureninstelling (13) en minuteninstelling (3) de tijd instellen. Weergave tijd 12/24 uur (7): in de 12 uurs-modus betekent AM 0:00 - 11:59 uur en PM 12:00 tot 23:59 uur. WEKTOON INSTELLEN: Er kan worden gekozen tussen de radio en vijf verschillende Disney-geluiden. [. . . ] Depósito de las pilas No tire las pilas usadas a la basura doméstica. Indicación horaria 12/24 horas (7): en el modo 12 horas, AM indica las horas entre las 0:00 y las 11:59 horas; y PM indica las horas entre las 12:00 y las 23:59 horas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION DISNEY CLOCK RADIO MD 2774

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION DISNEY CLOCK RADIO MD 2774 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag