Gebruiksaanwijzing MEDION DIGITAL CAMERA LIFE P42001 MD 85919 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION DIGITAL CAMERA LIFE P42001 MD 85919. Wij hopen dat dit MEDION DIGITAL CAMERA LIFE P42001 MD 85919 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION DIGITAL CAMERA LIFE P42001 MD 85919 te teleladen.


MEDION DIGITAL CAMERA LIFE P42001 MD 85919 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4213 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION DIGITAL CAMERA LIFE P42001 MD 85919QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verwenden Sie die Links/Rechts-Navigationstasten, um die Optionen durchzusuchen. Plaats de batterijen in het batterijvak en houd rekening met de correcte polariteit. Open het vak voor de SD-kaart aan de linkerzijde van de digitale camera. [. . . ] Gebruik de navigatieknoppen links/rechts om een waarde te selecteren in de velden Jaar, Maand, Datum, Uur en Minuut. Druk op OK wanneer klaar Met de optie Taal kunt u de taal van uw keuze selecteren. Druk op de knop Scène om de opname/video/audio-modus te selecteren die u wilt gebruiken, en druk op de knop OK om de gewenste modus in te schakelen. Druk op de knop OK/ om de antitrilfunctie in te schakelen en druk opnieuw om deze uit te schakelen. Een pictogram voor de Anti-trilfunctie wordt weergegeven op het LCD-scherm wanneer de functie is geactiveerd. Druk op de rechterkant van de knop Zoom T om in te zoomen op het onderwerp zodat u foto's met meer details maakt. Druk op de linkerkant van de knop Zoom W om uit te zoomen en een foto met een grotere beeldhoek te maken. De macromodus is ontworpen voor close-upfotografie en kan alle details opnemen, zelfs wanneer uw onderwerp zeer dicht bij de camera staat. Een foto verwijderen tijdens het gebruik van Snelweergave: Druk op de knop Omhoog/flitser / verwijderen waarna een bevestigingsscherm verschijnt. Selecteer Ja om de foto te verwijderen of op Nee om de foto te bewaren. De cd zou automatisch moeten starten en het installatiemenu wordt weergegeven (zie hieronder). Als de cd niet automatisch wordt gestart, gaat u naar: start Uitvoeren en typt u "D:\setup. Sluit het kleine uiteinde van de USB-kabel aan op de USB-/AV-poort van uw camera. Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op de USB-poort van uw computer. [. . . ] Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer gedetailleerde informatie over deze functies. U kunt de gebruikershandleiding openen vanaf de bijgeleverde cd-rom of kiezen voor: skrivebord DigiCam Owner's Manual (PDF). Adobe Acrobat Reader moet op uw computer zijn geïnstalleerd om deze handleiding te kunnen weergeven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION DIGITAL CAMERA LIFE P42001 MD 85919

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION DIGITAL CAMERA LIFE P42001 MD 85919 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag