Gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P7317 D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P7317 D. Wij hopen dat dit MEDION AKOYA P7317 D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P7317 D te teleladen.


MEDION AKOYA P7317 D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (905 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION AKOYA P7317 D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hinweis Wenn Sie die Taste O K drücken, wird die Programmliste aufgerufen. [. . . ] Hinweis Wenn Sie die Taste O K drücken, wird die Programmliste aufgerufen. ρ Drücken Sie die Taste einmal, um die Basis-/Indexseite des Videotexts anzuzeigen. ρ Drücken Sie die Taste OK, um die gewählte Option des Hauptmenüs aufzurufen. Hier können Sie die Feinabstimmung analoger Kanäle durchführen. Um bei allen Programmen die Markierung aufzuheben, drücken sie die grüne Taste. ρ Drücken Sie die Taste O K , um die markierten Programme aus der Favoritenliste zu entfernen. [. . . ] Um bei allen Programmen die Markierung aufzuheben, drücken sie die grüne Taste. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION AKOYA P7317 D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION AKOYA P7317 D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag