Gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97884

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97884. Wij hopen dat dit MEDION AKOYA P6631 MD 97884 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97884 te teleladen.


MEDION AKOYA P6631 MD 97884 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1193 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION AKOYA P6631 MD 97884

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Draadloos in de , , modus Access Point": Daarbij is de radio zelf het Access Point als er geen ander punt beschikbaar is. De pc hoeft voor de ontvangst van de radiozenders niet ingeschakeld te worden. U kunt de radio gebruiken om audiobestanden die op uw pc staan draadloos door te geven naar een andere plaats ( bv. [. . . ] De volgende functies zijn mogelijk, onafhankelijk van een aansluiting op een pc: FM-radio (30 geheugenplaatsen in de Favorietenlijst) Afspelen van audiobestanden op MP3-spelers of geheugensticks via de USB-aansluiting Klok en wekker Doorgeven van het geluid via de Line out-aansluitingen, bv. Achterzijde van het apparaat Schakel, voordat u aansluitingen maakt, de radio uit met de ON/OFFschakelaar (5) op de achterzijde van het apparaat. Als de radio is ingeschakeld is de schakelaar ingedrukt, bij de uitgeschakelde stand steekt hij uit. Steek de apparaatstekker van de inbegrepen netadapter in de aansluiting POWER en steek de netstekker in een stopcontact 230 V ~ 50 Hz. U kunt ook kiezen voor Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans en Deens. Als de radio in de modus stand-by staat schakelt u hem in met de POWERtoets op het apparaat of op de afstandsbediening. Als de WiFi-antenne is aangesloten maar de netwerkkabel niet meldt de radio zich in de modus W-LAN als , , NetwerkClient zonder kabel ". Als de netwerkkabel is aangesloten maar de WiFi-antenne niet meldt de radio zich in de modus LAN als , , bekabelde NetwerkClient". Als het AP gecodeerd is: Voer de code in met de alfanumerieke toetsen van de afstandsbediening (toets eventueel meerdere malen indrukken om het gewenste teken te kiezen). op de radio activeert u de Media Server als volgt: Actie 1 Roep het hoofdmenu op met de toets STOP (op apparaat of afstandsbediening). Als er geen server wordt gevonden wordt , , NO SERVER" weergegeven. Bevestig een album tot het vlak van de titels wordt weergegeven met het symbool en speel de titel af met OK of PLAY. Hieronder wordt beschreven hoe de tijd moet worden gesynchroniseerd met de tijd van het netwerk (u kunt de tijd ook handmatig instellen): Actie 1 Roep het hoofdmenu op met de toets STOP (op apparaat of afstandsbediening). In het menu , , Daylight Saving" kunt u kiezen of u de zomertijd wilt inschakelen (ON) of uitschakelen (OFF). Roep het hoofdmenu op met de toets STOP (op apparaat of afstandsbediening) en kies daar de optie ALARM. Als alternatief kunt u met de toets STOP het menu , , Alarm" openen. In het menu , , Time" voert u met de pijltoetsen een waarde in en kiest u met de pijltoetsen de andere posities. Kies in het menu , , SOURCE" de bron die op de alarmtijd moet starten. [. . . ] Kies in het menu , , SOURCE" de bron die op de alarmtijd moet starten. Bij de opties internetradio, FM-radio, Media Server en MP3- OK speler klapt er een vervolgmenu uit met een onderverdeling naar de zender resp. Bij het item , , Buzzer" stelt u in het vervolgmenu met de cijfertoetsen het geluidsvolume van het weksignaal in. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION AKOYA P6631 MD 97884

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION AKOYA P6631 MD 97884 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag