Gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97884

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97884. Wij hopen dat dit MEDION AKOYA P6631 MD 97884 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97884 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION AKOYA P6631 MD 97884
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION AKOYA P6631 MD 97884

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als de radio is ingeschakeld is de schakelaar ingedrukt, bij de uitgeschakelde stand steekt hij uit. Sluit een ethernetkabel aan op de RJ45-poort (3). Sluit de inbegrepen FM-antenne aan op de aansluiting FM-ANT (2). Steek de apparaatstekker van de inbegrepen netadapter in de aansluiting POWER en steek de netstekker in een stopcontact 230 V ~ 50 Hz. [. . . ] De menutaal wordt in deze handleiding weergegeven in het Engels. U kunt ook kiezen voor Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans en Deens. Als de radio in de modus stand-by staat schakelt u hem in met de POWERtoets op het apparaat of op de afstandsbediening. Als de WiFi-antenne is aangesloten maar de netwerkkabel niet meldt de radio zich in de modus W-LAN als , , NetwerkClient zonder kabel ". Als de netwerkkabel is aangesloten maar de WiFi-antenne niet meldt de radio zich in de modus LAN als , , bekabelde NetwerkClient". Actie Display Verder met toets Kies een AP voor uw DSL-router. Als het AP gecodeerd is: Voer de code in met de alfanumerieke toetsen van de afstandsbediening (toets eventueel meerdere malen indrukken om het gewenste teken te kiezen). , , Kies YES" als u de instellingen wilt bevestigen;Kies , , NO" als u niet wilt bevestigen. In de volgende stand kunt u de internet-radio rechtstreeks inschakelen met de toets RADIO IP op de afstandsbediening. Deze pagina's zijn beschikbaar op de volgende adressen: in de installatiemap als twonkyvision-config. Als u audiobestanden op uw pc draadloos wilt verzenden naar de W-LANradio moet u op uw pc een werkende Media Server hebben zoals hiervoor beschreven, en moet de pc ingeschakeld zijn. op de radio activeert u de Media Server als volgt: Actie 1 Roep het hoofdmenu op met de toets STOP (op apparaat of afstandsbediening). Als er geen server wordt gevonden wordt , , NO SERVER" weergegeven. Gevonden Media Servers worden in een lijst weergegeven. Bevestig een album tot het vlak van de titels wordt weergegeven met het symbool en speel de titel af met OK of PLAY. Voordat u de alarmtijden instelt moet de klok worden ingesteld. Hieronder wordt beschreven hoe de tijd moet worden gesynchroniseerd met de tijd van het netwerk (u kunt de tijd ook handmatig instellen): Actie 1 Roep het hoofdmenu op met de toets STOP (op apparaat of afstandsbediening). In het menu , , Daylight Saving" kunt u kiezen of u de zomertijd wilt inschakelen (ON) of uitschakelen (OFF). [. . . ] Hieronder wordt beschreven hoe de tijd moet worden gesynchroniseerd met de tijd van het netwerk (u kunt de tijd ook handmatig instellen): Actie 1 Roep het hoofdmenu op met de toets STOP (op apparaat of afstandsbediening). In het menu , , Daylight Saving" kunt u kiezen of u de zomertijd wilt inschakelen (ON) of uitschakelen (OFF). Roep het hoofdmenu op met de toets STOP (op apparaat of afstandsbediening) en kies daar de optie ALARM. Als alternatief kunt u met de toets STOP het menu , , Alarm" openen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION AKOYA P6631 MD 97884

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION AKOYA P6631 MD 97884 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag