Gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97788

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97788. Wij hopen dat dit MEDION AKOYA P6631 MD 97788 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97788 te teleladen.


MEDION AKOYA P6631 MD 97788 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1193 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION AKOYA P6631 MD 97788

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Tip: Wij raden u met aandrang aan de uitgebreide handleiding te lezen die in digitale vorm op uw toestel te vinden is. Dek deze openingen niet af, anders zou het toestel kunnen oververhitten. Laat kinderen niet zonder toezicht met elektrische toestellen spelen. [. . . ] Pak de gebarsten delen met veiligheidshandschoenen in en stuur ze naar uw servicecenter. Dit is nodig omdat het niet uit te sluiten valt dat er chemicaliën uit het display lekken. Raak het display niet met de vingers of met scherpe voorwerpen aan om schade te vermijden. Wacht na het transport van het TFT-beeldscherm met de ingebruikneming tot het toestel de omgevingstemperatuur heeft aangenomen. Als u totnogtoe met een beeldbuismonitor aan uw computer gewerkt hebt, dan moet u evt. Dit is nodig als uw oude monitor bepaalde instellingen heeft die door uw nieuw TFT-beeldscherm niet ondersteund worden. Komt de instelling niet overeen met de waarden die door uw display ondersteund worden, dan kan het gebeuren dat u geen beeld krijgt. Sluit in dit geval uw beeldbuismonitor opnieuw aan en stel vervolgens via de genoemde opties onder , , Eigenschappen voor beeldscherm" de geldige waarden in. Zet u de schakelaar op I en schakel vervolgens uw beeldscherm vervolgens aan de aan/uit schakelaar aan. Bevestig met deze toets de keuze van de parameter die u wilt wijzigen. Als het OSD aktief is, kiest u met deze toets een parameter waarbij de waarde verlaagd wordt. Als het OSD aktief is, dan kiest u met deze toets een parameter waarbij de waarde verhoogd wordt. Blauw = normale werking, Oranje = stand-by modus Met deze schakelaar kunt u het LCD-beeldscherm in- of uitschakelen. De actuele beeldherhalingsfrequentie moet geschikt zijn voor het TFT-beeldscherm. Druk op een willekeurige toets en beweeg de muis om de modus uit te schakelen. Als er pennen (pins) gebogen zijn, neem dan contact op met uw klantendienst. [. . . ] Druk op een willekeurige toets en beweeg de muis om de modus uit te schakelen. Als er pennen (pins) gebogen zijn, neem dan contact op met uw klantendienst. Het beeld loopt door of is niet vast: Controleer: De signaalkabelpennen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION AKOYA P6631 MD 97788

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION AKOYA P6631 MD 97788 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag