Gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97788

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97788. Wij hopen dat dit MEDION AKOYA P6631 MD 97788 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P6631 MD 97788 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION AKOYA P6631 MD 97788
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION AKOYA P6631 MD 97788

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laat kinderen niet zonder toezicht met elektrische toestellen spelen. Kinderen kunnen mogelijke gevaren niet altijd juist inschatten. Pak de gebarsten delen met veiligheidshandschoenen in en stuur ze naar uw servicecenter. [. . . ] Dit is nodig omdat het niet uit te sluiten valt dat er chemicaliën uit het display lekken. Het gevaar bestaat dat het beeldscherm breekt. Raak het display niet met de vingers of met scherpe voorwerpen aan om schade te vermijden. Wacht na het transport van het TFT-beeldscherm met de ingebruikneming tot het toestel de omgevingstemperatuur heeft aangenomen. Als u totnogtoe met een beeldbuismonitor aan uw computer gewerkt hebt, dan moet u evt. Dit is nodig als uw oude monitor bepaalde instellingen heeft die door uw nieuw TFT-beeldscherm niet ondersteund worden. Komt de instelling niet overeen met de waarden die door uw display ondersteund worden, dan kan het gebeuren dat u geen beeld krijgt. Sluit in dit geval uw beeldbuismonitor opnieuw aan en stel vervolgens via de genoemde opties onder , , Eigenschappen voor beeldscherm" de geldige waarden in. Gebruik de TFT-beeldscherm enkel aan geaarde stopcontacten met AC 100-240V~/ 50-60 Hz. Bevestig met deze toets de keuze van de parameter die u wilt wijzigen. Als het OSD aktief is, kiest u met deze toets een parameter waarbij de waarde verlaagd wordt. bij rechtstreekse aansturing verlaagt u het volume. Als het OSD aktief is, dan kiest u met deze toets een parameter waarbij de waarde verhoogd wordt. bij rechtstreekse aansturing verhoogt u het volume. Met deze toets zet u de automatische instelling aan. Blauw = normale werking, Oranje = stand-by modus Met deze schakelaar kunt u het LCD-beeldscherm in- of uitschakelen. De actuele beeldherhalingsfrequentie moet geschikt zijn voor het TFT-beeldscherm. Druk op een willekeurige toets en beweeg de muis om de modus uit te schakelen. [. . . ] Druk op een willekeurige toets en beweeg de muis om de modus uit te schakelen. Als er pennen (pins) gebogen zijn, neem dan contact op met uw klantendienst. Stel geldige waarden voor uw TFT-beeldscherm in. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION AKOYA P6631 MD 97788

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION AKOYA P6631 MD 97788 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag