Gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P5364 D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P5364 D. Wij hopen dat dit MEDION AKOYA P5364 D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P5364 D te teleladen.


MEDION AKOYA P5364 D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7249 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION AKOYA P5364 D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2012 09:08:03 Erste Schritte Kamera einschalten Drücken Sie die Q P 1 Q H H -Taste, um die Kamera einzuschalten. [. . . ] ρ Wählen Sie mit den Tasten  oder  die gewünschte Einstellung, beispielsweise die Auflösung : O . ρ Drücken Sie die Taste Q M , um die Einstellung zu speichern. ρ Drücken Sie die Taste Q M um die Aufnahme als Vollbild anzuzeigen. ρ Mit den Tasten  können Sie die Schnittmarke an die gewünschte Position steuern. ρ Drücken Sie im die Taste , um die Menüs zu öffnen. ρ Wählen Sie „Computer“ aus und drücken Sie die Taste Q M um die Wahl zu bestätigen. [. . . ] ρ Wählen Sie „Computer“ aus und drücken Sie die Taste Q M um die Wahl zu bestätigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION AKOYA P5364 D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION AKOYA P5364 D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag