Gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P5347 E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P5347 E. Wij hopen dat dit MEDION AKOYA P5347 E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P5347 E te teleladen.


MEDION AKOYA P5347 E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7249 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION AKOYA P5347 E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ρ Drücken Sie die Taste HCX - , um das Programm in die Liste aufzunehmen. [. . . ] ρ Drücken Sie die Taste einmal, um die Basis-/Indexseite des Videotexts anzuzeigen. ρ Drücken Sie die Taste SIZE, um die obere Hälfte der Seite zu vergrößern. SPERREN KANAL BLO- Wählen Sie den oder die Sender, die gesperrt werCKIEREN den sollen. ALTERSVORGABE KENNWORT ÄNDERN Wählen Sie die Altersfreigabe, ab welchem Alter die Sperre gelten soll. [. . . ] ALTERSVORGABE KENNWORT ÄNDERN Wählen Sie die Altersfreigabe, ab welchem Alter die Sperre gelten soll. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION AKOYA P5347 E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION AKOYA P5347 E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag