Gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P5272 D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P5272 D. Wij hopen dat dit MEDION AKOYA P5272 D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P5272 D te teleladen.


MEDION AKOYA P5272 D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7249 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION AKOYA P5272 D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Um die laufende AutoprogrammFunktion abzubrechen, drücken Sie mehrmals die Menü-Taste. [. . . ] Um die laufende AutoprogrammFunktion abzubrechen, drücken Sie mehrmals die Menü-Taste. Die Programme, die Ihr Fernsehgerät empfangen kann, eingestellt haben. 10 Benutzen Sie im Menü SUCHEN/ABSTIMMUNG die Tasten PR / PR , um die Funktion FEINEINSTELLUNG auszuwählen. Ausschalttimer: Benutzen Sie die Ziffern-Tasten, um die Ausschaltzeit Ihres Fernsehgeräts einzustellen (Ihr Fernsehgerät muss im Standby-Modus sein) Programmnummer. Daraufhin erscheint die Textseite, in der Regel die Übersichtsseite. 23 Stecken Sie den S-Video-Stecker in die S-VideoBuchse und die Audiokabel in die Audio-Buchsen ein. [. . . ] Daraufhin erscheint die Textseite, in der Regel die Übersichtsseite. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION AKOYA P5272 D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION AKOYA P5272 D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag