Gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P4301 D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P4301 D. Wij hopen dat dit MEDION AKOYA P4301 D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA P4301 D te teleladen.


MEDION AKOYA P4301 D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1850 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION AKOYA P4301 D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Taste PP, um die Standardeinstellungen Ihres Fernsehgeräts wiederherzustellen. [. . . ] Ton-Typ Werden Sendungen in Stereo empfangen, wird hier STEREO angezeigt, bei MonoÜbertragungen erfolgt die Meldung MONO. Drücken Sie die OK-Taste, um die Frequenzband-Niveaus einzustellen. Uhr: Benutzen Sie die Ziffern-Tasten, um die aktuelle Uhrzeit einzustellen. Einschalttimer: Benutzen Sie die Ziffern Tasten, um die Einschaltzeit Ihres Fernsehgeräts einzustellen (Ihr Fernsehgerät soll im Standby-Modus sein). [. . . ] 23 Stecken Sie den S-Video-Stecker in die S-VideoBuchse und die Audiokabel in die Audio-Buchsen ein. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION AKOYA P4301 D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION AKOYA P4301 D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag