Gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA E1210 MD 97750

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA E1210 MD 97750. Wij hopen dat dit MEDION AKOYA E1210 MD 97750 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION AKOYA E1210 MD 97750 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION AKOYA E1210 MD 97750
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION AKOYA E1210 MD 97750

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wählen Sie mit der Rolltaste die gewünschte Nummer aus und drücken Sie die Wähltaste. Drücken Sie die Wähltaste (Auswählen) oder die Rolltaste. Drücken Sie die Ein- / Aus-Taste, um die Suche abzubrechen und die Liste der gefundenen Geräte zu öffnen. Wählen Sie Dienstliste, um die Liste aller Dienste, die das andere Gerät anzubieten hat, zu sehen. [. . . ] indrukken om een pagina hogerop te gaan. # toets Indrukken en ingedrukt houden om de luidspreker in of uit te schakelen. Indrukken om een pagina naar beneden te gaan. Indrukken om naar de volgende maand te gaan. Indrukken om naar de laatste maand te gaan. Selecteer vanuit het hoofdmenu MP3-speler en druk op de Kiestoets of de Bladertoets. Naar de radio luisteren Selecteer vanuit het hoofdmenu FM-radio, druk op de Kiestoets of op de Bladertoets. Opmerking De kabel van de koptelefoon werkt als antenne voor de FMradio. Of selecteer een telefoonnummer in de contactenlijst van het Telefoonboek en druk op de Kiestoets. Druk op de Kiestoets om een inkomend gesprek te beantwoorden. Druk op de Aan / Uit-toets (Power om een oproep te beëindigen of af te wijzen. Dit wachtwoord wordt slechts eenmaal gebruikt en u hoeft het niet te onthouden. Plaats de twee toestellen op minder dan 10 meter van elkaar. Selecteer Toestel zoeken en druk op de Kiestoets of de Bladertoets om toestellen binnen bereik te zoeken. Waarschuwing Waarschuwing: Een nieuw toestel vinden zal 15 seconden duren. Uw telefoonscherm zal na enkele seconden uitgaan, maar u kunt op een willekeurige toets drukken om het scherm te verlichten. Druk op de Aan / uit-toets om te stoppen met zoeken en een lijst te openen van de gezochte toestellen. Selecteer het toestel waarmee u zich wilt verbinden en druk op de Kiestoets of Bladertoets om de paarvorming te starten. Als de paarvorming gelukt is, verschijnt er op het scherm "Wachtwoord invoeren" of "Paarvorming mislukt, opnieuw proberen?Als de paarvorming gelukt is, verschijnt er op het scherm "Paarvorming OK" en anders "Paarvorming mislukt" U wordt gevraagd nogmaals uw wachtwoord in te voeren om terug een paar te vormen met het toestel. Als de paarvorming gelukt is, gaat u automatisch naar de lijst Mijn toestellen. Druk op de Aan / uit-toets (Afsluiten) om terug naar de stand-by-modus te gaan. [. . . ] Druk de Bladertoets naar boven of naar beneden om het volume harder of zachter te schakelen. Een gegeven uit het telefoonboek versturen Een gegeven uit het telefoonboek versturen Selecteer het gegeven dat u wilt versturen en druk op de Bladertoets om het optiemenu te openen. Selecteer in de lijst Mijn toestellen het ontvangende toestel en druk op de Kiestoets (Selecteren) of de Bladertoets om te verzenden. Selecteer Bewerken om uw naamkaartje met uw naam, telefoonnummer en e-mailadres te bewerken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION AKOYA E1210 MD 97750

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION AKOYA E1210 MD 97750 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag