Gebruiksaanwijzing MEDION 50 PLASMA DISPLAY MD 30150

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION 50 PLASMA DISPLAY MD 30150. Wij hopen dat dit MEDION 50 PLASMA DISPLAY MD 30150 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION 50 PLASMA DISPLAY MD 30150 te teleladen.


MEDION 50 PLASMA DISPLAY MD 30150 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1323 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION 50 PLASMA DISPLAY MD 30150

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Tasten am Gerät steuern die Basisfunktionen des TV-Gerätes einschließlich des On-Screen Menüs. [. . . ] Die Funktion Cinema dehnt die Höhe, um den Bildschirm zu füllen. Drücken Sie die MENU-Taste und wählen Sie die Signalquelle NEU-TV aus. INTERRUPT Wenn Sie im Teletextmodus die INTERRUPT-Taste drücken, dann schaltet das TV-Gerät die Teletextanzeige in den Hintergrund. Drücken Sie nun erneut die INTERRUPT-Taste, um die gewünschte Seite anzuzeigen. [. . . ] Drücken Sie erneut die EXPAND-Taste um die untere Hälfte der Seite vergrößert anzuzeigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION 50 PLASMA DISPLAY MD 30150

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION 50 PLASMA DISPLAY MD 30150 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag