Gebruiksaanwijzing MAGIMIX NESPRESSO M100 11312

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAGIMIX NESPRESSO M100 11312. Wij hopen dat dit MAGIMIX NESPRESSO M100 11312 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAGIMIX NESPRESSO M100 11312 te teleladen.


Mode d'emploi MAGIMIX NESPRESSO M100 11312
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAGIMIX NESPRESSO M100 11312

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit apparaat is enkel voor privé (niet commercieel) en binnenshuis gebruik bestemd. € Het apparaat alleen op een geaard stopcontact aansluiten (3-p). [. . . ] € Apparaat /netsnoer niet vochtig reinigen en niet in vloeistoffen dompelen. Ontkalken 7c) tijdens het ontkalken de klep niet openen. 7d) Waterreservoir goed uitspoelen en ontkalkingsresten van het apparaat afvegen. Iedere fout tijdens de ontkalking laat de garantie vervallen De verpakking wordt gemaakt van rekupereerbare materialen Réservoir d’eau** • Water reservoir** ** Pièces de rechange • ** Onderdelen Détartrer • Ontkalken Start Stop 90 sec L’appareil se déconnecte automatiquement et est bloqué pour 30 minutes Machine schakelt automatisch uit en is geblokkeerd voor 30 min abrasif solvants lave-vaiselle schurend bevat oplosmiddel afwasmachine Ouvrir (1. ~ 3 kg OFF UIT Accessoires optionnels Accessoire Klep altijd sluiten en tijdens de werking nooit openen. •Steek uw vingers niet in de capsulehouder en de opvangbak. Om verwondering van uw vingers te voorkomen • Het apparaat nooit zonder restwateropvangbak en rooster gebruiken. € Apparaat en netsnoer buiten bereik van kinderen houden. netsnoer niet beschadigen door warme delen , scherpe kanten enz. € Het netsnoer nooit met natte handen aanraken. € Stekker niet aan het snoer uit het stopcontact trekken. • Bij beschadiging het apparaat niet gebruiken. [. . . ] Uw apparaat bevat materialen die geschikt zijn voor hergebruik. Lever het in bij het milieustation in uw gemeente of bij onze technische dienst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAGIMIX NESPRESSO M100 11312

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAGIMIX NESPRESSO M100 11312 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag