Gebruiksaanwijzing MAGIMIX LE ROBOT CAFE AUTOMATIC 11492

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAGIMIX LE ROBOT CAFE AUTOMATIC 11492. Wij hopen dat dit MAGIMIX LE ROBOT CAFE AUTOMATIC 11492 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAGIMIX LE ROBOT CAFE AUTOMATIC 11492 te teleladen.


Mode d'emploi MAGIMIX LE ROBOT CAFE AUTOMATIC 11492
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAGIMIX LE ROBOT CAFE AUTOMATIC 11492

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zet een kom onder de uitstroomopeningen. Druk hier om terug te keren naar het menu. 23 VOOR DE EERSTE INGEBRUIKNAME De klok instellen U kunt te allen tijde op de exit toets drukken om terug te keren naar het vorige menu. De tijd instellen voor de automatische inwerkingtreding U kunt te allen tijde op de exit toets drukken om terug te keren naar het vorige menu. [. . . ] Doe nooit iets anders dan gemalen koffie in het compartiment (met uitzondering van reinigingstabletten). Als u het compartiment voor gemalen koffie per ongeluk opent of als u, na de gemalen koffie in het compartiment te hebben gedaan, op geen enkele toets drukt, wordt het apparaat automatisch doorgespoeld via de uitstroomopeningen. 28 CAPPUCCINO / LATTE MACCHIATO BEREIDEN Cappuccino / Latte Macchiato De instellingen voor elke bereiding zijn vooraf geselecteerd. U kunt echter voor elke bereiding de sterkte, de hoeveelheid en de hoeveelheid schuim van instellen. Het is niet mogelijk twee kopjes warme melk tegelijk te bereiden. Druk op de draaiknop als de instellingen naar wens zijn. De karaf en het pijpje schoon maken onmiddellijk naar het gebruik (zie p. 29 WARM WATER / WARME MELK BEREIDEN Warme melk De instellingen voor elke bereiding zijn vooraf geselecteerd. U kunt echter voor elke bereiding de hoeveelheid en de hoeveelheid schuim instellen. Druk Druk hier als u de instellingen op de draaiknop als de wilt wijzigen. De karaf en het pijpje schoon maken onmiddellijk naar het gebruik (zie p. 34 RECEPTEN Espresso Een espresso wordt gekenmerkt door de kleur, tussen roodbruin en hazelnootbruin, het romige schuim en de krachtige aroma’s… Een espresso bestaat uit ongeveer 40 à 50 ml zwarte koffie, geserveerd in een kopje van 60 ml. Cappuccino Vul een grote kop tot 1/3 met melk (Zie hoofdstuk Cappuccino p. Laat de melk schuimen met behulp van het cappuccino-accessoire. Giet het melkschuim op uw espresso en bestrooi met cacao of laat de espresso op uw melkschuim uitstromen. Ristretto Dit is een geconcentreerde espresso: hij wordt gemaakt met dezelfde hoeveelheid koffie, maar is twee keer minder verdund. Deze koffie komt dichtbij de cappuccino, maar is sterker en aromatischer: bereid een kopje espresso en doe er een theelepel melkschuim op. Breng het waterreservoir goed op zijn plaats. doe koffiebonen in het hiertoe bestemde compartiment. Het bericht verdwijnt pas wanneer u opnieuw koffie maalt. Maak de contacten op de bodem van de bak schoon en droog ze goed af. Maak de contacten op de bodem van de bak schoon en droog ze goed af. [. . . ] € Het apparaat moet altijd worden aangesloten op een geaard stopcontact. • Laat het snoer niet van het werkvlak neerhangen. €  aat het apparaat of het snoer nooit in aanraking komen met een warm of nat L oppervlak. €  rek altijd de stekker van het apparaat uit het stopcontact voordat u het reservoir T vult, het apparaat verplaatst of schoonmaakt en telkens na het gebruik. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAGIMIX LE ROBOT CAFE AUTOMATIC 11492

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAGIMIX LE ROBOT CAFE AUTOMATIC 11492 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag