Gebruiksaanwijzing MAGIMIX 5200 XL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 5200 XL. Wij hopen dat dit MAGIMIX 5200 XL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 5200 XL te teleladen.


Mode d'emploi MAGIMIX 5200 XL
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAGIMIX 5200 XL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het deksel nooit optillen of openen terwijl er water aan de kook gebracht wordt. Sluit altijd het deksel wanneer u water kookt, anders slaat de waterkoker niet automatisch af. Zet de waterkoker niet aan zonder dat er water in zit, dit kan Verwarmingselement beschadigen. [. . . ] Was dit af in de vaatwasmachine, of onder de stromende kraan (met een zachte borstel). Ongeveer 1 keer /maand, of nog vaker als het leidingwater erg hard is. Gebruik hiervoor een speciaal ontkalkingsmiddel dat in de handel verkrijgbaar is. Om kalkaanslag te beperken raden wij u aan gefilterd water te gebruiken. Doe eerst water en Verhit het mengsel Giet de waterkoker leeg daarna de ontkalker in zonder het aan de en spoel hem 5 of 6 het apparaat. Afhankelijk van de kwaliteit van het water kunnen er bruinachtige puntjes aan de binnenzijde van de waterkoker ontstaan. Dit is kalkaanslag met ijzer en kan gemakkelijk verwijderd worden door voorzichtig te schuren. il s’agit de dépôts de tartre contenant du fer qui s’éliminent facilement en frottant légèrement. Defecten veroorzaakt door het niet of niet volgens de gebruiksaanwijzing ontkalken van de waterkoker worden niet door de garantie gedekt. € Vul de waterkoker nooit boven het maximumniveau en kook nooit water zonder het filter of met het deksel geopend. dit kan spatten van heet water tot gevolg hebben. € Let op dat de spanning van de waterkoker is uitgeschakeld, voordat u hem van zijn voetstuk neemt. € Het deksel niet oplichten of openen terwijl er water aan de kook gebracht wordt. • Gebruik uitsluitend het voor deze waterkoker bestemde voetstuk. € Defecten veroorzaakt door het niet of niet overeenkomstig de gebruiksaanwijzing ontkalken van het apparaat worden niet door de garantie gedekt. Het is er niet op berekend te worden gebruikt in de volgende gevallen, die niet door de garantie worden gedekt: in keukentjes bestemd voor het personeel in winkels, kantoren of andere professionele omgevingen, in boerenbedrijven, door gasten van hotels, motels en andere residentiële omgevingen, in bed- en breakfast omgevingen. € Als u niet kunt vinden wat de oorzaak van een storing is, wend u dan tot uw wederverkoper of neem contact op met onze klantenservice. € U mag het apparaat in geen geval zelf demonteren. [. . . ] € Als u niet kunt vinden wat de oorzaak van een storing is, wend u dan tot uw wederverkoper of neem contact op met onze klantenservice. € U mag het apparaat in geen geval zelf demonteren. BESCHERMING VAN HET MILIEU Dit symbool duidt aan dat dit product niet samen met het huisvuil mag worden weggegooid. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAGIMIX 5200 XL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAGIMIX 5200 XL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag