Gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11673 LE GLACIER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11673 LE GLACIER. Wij hopen dat dit MAGIMIX 11673 LE GLACIER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11673 LE GLACIER te teleladen.


Mode d'emploi MAGIMIX 11673 LE GLACIER
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAGIMIX 11673 LE GLACIER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] it apparaat mag worden gebruikt door personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke D of geestelijke capaciteiten of personen met onvoldoende kennis of ervaring, op voorwaarde dat dit onder toezicht gebeurt of dat zij aanwijzingen hebben gekregen over het veilige gebruik van het apparaat en voor zover zij de mogelijke gevaren ervan goed begrijpen. Dit apparaat mag worden gebruikt door kinderen van 8 jaar en ouder, op voorwaarde dat dit onder toezicht gebeurt of dat zij aanwijzingen hebben gekregen over het veilige gebruik van het apparaat en voor zover zij de mogelijke gevaren ervan goed begrijpen. Door de gebruiker uit te voeren reiniging en onderhoud mogen niet door kinderen worden gedaan, tenzij zij minstens 8 jaar oud zijn en een volwassene toezicht houdt. Houd het apparaat en het snoer buiten bereik van kinderen jonger dan 8 jaar. [. . . ] K  oop volle room met een minimum vetgehalte van 30%. De gebruikte soort room bepaalt de volheid van de smaak en de romige textuur van het eindproduct. Hoe hoger het vetgehalte van uw room, des te romiger en smakelijker uw ijs zal zijn. h  oe meer melk uw bereiding bevat , des te romiger het resultaat zal zijn. Hoe meer water uw bereiding bevat, des te meer u een granité resultaat zult krijgen. suiker Suiker zorgt voor smaak en textuur. Hoe meer suiker, des te minder hard het ijs zal zijn. Kies goed rijpe vruchten van het seizoen voor een uitgesproken smaak. Als het zuur is, voeg dan wat extra suiker toe aan uw bereiding. is het daarentegen heel rijp , verminder dan de hoeveelheid suiker. Een recept met een hoge verhouding suiker, vet of alcohol heeft meer tijd nodig om op te stijven •  egel 3: Wees nauwkeurig R IJs vereist nauwkeurigheid. Een thermometer is nuttig voor bereidingen op eierbasis. Boven 85°C lopen eieren namelijk het gevaar te stollen. De ingrediënten heel nauwkeurig afwegen is essentieel voor het krijgen van kwaliteitsijs (zie Regel 1). €  egel 4: Laat uw bereiding rusten R Om de textuur en de aroma’s van het ijs te optimaliseren, is het noodzakelijk uw bereiding eerst goed te laten afkoelen, voordat u deze in de ijsmachine overdoet. Ideaal is om de bereiding minimaal 12 uur te laten rusten. 16 Vanille-ijs ≈ 15 bolletjes Voorbereiding: 20 min Rusttijd: 4 à 6 uur in de koelkast 300 ml volle melk 150 ml volle vloeibare room 1 vanillestokje 4 eierdooiers 100 g fijne kristalsuiker 1. Splijt het vanillestokje in de lengte en S schraap er met de punt van een mes het merg uit boven het melk-roommengsel. Voeg het vanille stokje toe en breng het geheel aan de kook.  lop in een kom de eierdooiers met de suiker.  oe het mengsel terug in de pan en laat het onder voortdurend roeren op laag vuur D koken totdat het mengsel indikt en een vliesje vormt op de achterzijde van een houten lepel.  eem de bereiding van het vuur, schenk in een schaal, verwijder het vanillestokje en laat 4 à 6 uur afkoelen in de koelkast. [. . . ] Breng aan de kook en laat 2 D minuten doorkoken om een siroop te krijgen. Als u haast heeft, kunt u deze siroop vervangen door 300 ml rietsuikersiroop.  et citroensap aan de siroop toevoegen en goed H doorroeren.  ls de bereiding koud is, stelt u uw ijsmachine A in werking. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAGIMIX 11673 LE GLACIER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAGIMIX 11673 LE GLACIER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag