Gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11526

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11526. Wij hopen dat dit MAGIMIX 11526 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11526 te teleladen.


Mode d'emploi MAGIMIX 11526
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAGIMIX 11526

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met leeg broodrooster en in een geventileerde ruimte Lancez 2 cycles de grillage. Bij eerste gebruik ontstaat mogelijk een lichte schroeilucht. [. . . ] Kleine broodjes of stukjes komen mogelijk vast te zitten. ) Hierdoor kunt u al geroosterd brood opwarmen (ongeveer 30 sec. Om de functie uit te schakelen, drukt u opnieuw op dezelfde knop . het roosteren duurt veel langer dan gebruikelijk. Voordat u het apparaat schoonmaakt, verplaatst of opbergt, eerst uitschakelen en laten afkoelen Videz 1 fois/semaine ou plus si nécessaire. Buitenkant: licht bevochOpenen van glazen deuren: druk op de knopjes tigde zachte doek onder het apparaat. Indien nodig de glazen ruitjes met een vochtige doek reinigen. Houd het apparaat niet op de kop en schud het niet om kruimels te verwijderen. € Dit is normaal omdat dit de strook is waar het brood in contact komt met de zijkant van het broodrooster. Dit gebeurt eerder bij dikke sneden brood of broodjes. € Controleer of de stekker goed in het stopcontact zit, bel de klantenservice. € Druk op de STOP knop en trek de stekker uit het stopcontact. [. . . ] Het gaat om verschroeide resten die gaan verdwijnen in de loop van het gebruik. Indien nodig, heel voorzichtig de bescherming rond de elementen opliften om de eventuele verbrande resten te verwijderen van de verwarmingselementen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAGIMIX 11526

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAGIMIX 11526 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag